Silverwood Academy

De academie waar je jouw krachten leert kennen.
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Laatste onderwerpen
» Het bos met de vervallen kerk
zo mei 10, 2015 10:38 am van Maya

» De ballet academy
za mei 09, 2015 8:09 pm van Emily Blue

» kamer van Eliza en Emily
za mei 09, 2015 6:09 pm van Emily Blue

» Het meertje
wo apr 15, 2015 6:19 pm van Aidan.

» De centrale parkeerplaats
wo apr 15, 2015 10:06 am van Ellen

» Ellen's flatje
wo apr 15, 2015 9:56 am van Ellen

» Dansstudio Beats & Violins
di apr 14, 2015 8:22 pm van Féren Oneira

» Het bos meertje
di apr 14, 2015 8:12 pm van Emmalia Miller

» Het donkere parkje
di apr 14, 2015 7:51 pm van Shane Dubois

januari 2019
madiwodovrzazo
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
KalenderKalender

Deel | 
 

 Gabriël Zachary Russel

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Gabe
Admin
avatar

Aantal berichten : 202
Registratiedatum : 01-02-15
Leeftijd : 23

BerichtOnderwerp: Gabriël Zachary Russel   zo feb 01, 2015 4:35 pm

De basis informatie
Volledige naam:  Gabriël Zachary Russel
Roepnaam/bijnaam: Iedereen noemt hem Gabe, dit omdat hijzelf de naam Gabriël iets te veel van het goede vind dus hij stelt zich altijd voor als Gabe. Zijn vader noemt hem meestal gewoon Gabriël.
Leeftijd: 21
Verjaardag:  17 augustus
Geslacht: man
Geloof: Gabe gelooft nergens in. Aangezien zijn moeder op zijn 4de levensjaar is overleden denk Gabe niet dat er een god bestaat.

Het innerlijk
Karakter:
Eigenschappen positief: Beschermend, Eerlijk, Leergierig, Beschouwend, Sympatiek
Eigenschappen negatief: Wraakzuchtig, Achterdochtig, Spottend (sarcastisch), Jaloers, Kieskeurig.
Gabe heeft aardig wat goede eigenschappen. Maar een karakter bestaat niet alleen uit goede eigenschappen, ze worden in evenwicht gehouden door minder goede eigenschappen. Zo ook bij Gabe. Gabe is een erg leergierige jongen, hij wilt graag alles over dingen weten. Maar zodra hij zijn interesse in iets is verloren dan houd de leergierigheid ook op. Verder is hij erg eerlijk, hij zegt wat hij vind en zal zijn mening niet snel voor zich houden hoe kwetsend hij ook kan zijn, hierdoor wordt hij vaak als sarcastisch of spottend betiteld. Als hij je eenmaal vertrouwd zal hij alles doen om je te beschermen maar pas op, zodra je zijn vertrouwen beschaamd is het een wraakzuchtige jonge man. Het duurt ook erg lang voordat hij iemand vertrouwd aangezien hij erg achterdochtig is, met dank aan het verraad van zijn grootouders. Ondanks deze slechte eigenschappen is hij over het algemeen een erg sympatieke jongen, hij kan goed verdoezelen dat hij je niet snel vertrouwd. Zodra Gabe een connectie met iemand heeft dan is hij erg jaloers, hij kan er slecht tegen dat mensen hem op een tweede plek in hun leven zetten als hij hen op de eerste plek zet. Verder kan hij erg kieskeurig zijn, hij is geen makkelijke jongen als hij eenmaal zijn zinnen op een bepaald iets heeft gezet. Wilt hij de spaghetti van het A-merk zal hij net zo lang het B-merk in de grond boren tot het A-merk in huis komt (als voorbeeld). Een waarschuwing, onderschat deze jongen niet hij is erg beschouwend en weet dan ook meteen wanneer je liegt of niet eerlijk bent.
Relaties:  Gabe is vooral op zoek naar one-night-stands. Aangezien hij niet meer echt geloofd in de liefde. Als je diep in zijn ziel zou kijken zou je begrijpen dat hij eigenlijk gewoon angstig is voor ware liefde. Hij heeft moeite om mensen te vertrouwen waardoor hij niet echt openstaat voor de liefde. Daarnaast is hij een aantal keer gedumpt door zijn jaloersheid wat nou niet echt bevorderlijk voor zijn volgende relaties is geweest. Hij weet zelf ook dondersgoed dat hij jaloers is aangelegd maar veranderd er niet veel aan.
Bijzonderheden aan karakter: Hij is bang voor de liefde en is erg wraakzuchtig. Dit komt eigenlijk allemaal voort uit de dood van zijn moeder. Verder is hij ook behoorlijk jaloers wat in zijn karakter vrij typerend is zodra je een goede vriend van hem bent.
Talenten: Gabe is erg muzikaal. Dit heeft hij van zijn moeder. Zijn vader is zo a-muzikaal als maar kan. Hij kan goed viool spelen, dat is dan ook zijn grootste talent.
Zwakheden: Hij kan heel slecht tegen mensen die op zijn gevoelens spelen. Als iemand over zijn moeder begint, over zijn angsten of dergelijke dan kan hij zomaar zichzelf verliezen. Verder is hij dus erg jaloers en als hij eenmaal op wraak uit is dan kan niets hem weer stoppen wat kan leiden tot zwakke plekken bij hem.

Status: Het is heel afhankelijk op welk moment je Gabe tegenkomt wat je van hem vind. De meeste mensen vinden hem een sympatieke jongen, maar als je Gabe tegen je hebt dan zul je hem nooit zo kunnen zien. Hij kan dan erg achterbaks zijn.

Passies: Gabe speelt graag viool, hij kan ook aardig piano spelen. Verder houd hij ervan om met zijn krachten te oefenen en sterke te worden.
Afkeer/Haat: Mensen die toegeven aan de liefde (vooral omdat hij dit zelf niet kan) en hij kan heel slecht tegen kauwgomkauwers.  
Verslavingen/genotsmiddelen: Zijn viool en in de avond vaak drank aangezien dat de pijn verzacht als hij alleen is. Het vervaagt de beelden die de dood van zijn moeder heeft achtergelaten.

Afkomst
Geboorte en/of woonplaats: Gabe komt uit Londen zelf. Momenteel woont hij in een appartement in het centrum en reist hij heen en weer naar de universiteit. Het appartement wordt gefinancierd door zijn vader.
Familie: Gabe heeft een jonger zusje Sarah (19) en zijn vader. Zijn moeder is al overleden. De ouders van zijn moeder (dus zijn grootouders) heeft hij nooit ontmoet aangezien die de relatie van zijn moeder en vader niet goed keurde. De ouders van zijn vader heeft hij wel gekend maar zijn inmiddels al weer 5 jaar overleden.

Het uiterlijk
Lengte: 1.97, hij is erg lang. Maar aangezien hij redelijk gespierd is valt het niet echt op.
Omschrijving haar: Gabe heeft warrig bruin haar.
Omschrijving ogen: Lichtgrijze ogen die door je heen lijken te kijken.
Bouw van het lichaam: Hij is lang en gespierd.
Kledingstijl: Gabe kleed zich gewoon normaal. Een lekker zittende spijkerbroek en iets van een t-shirt meestal. Als hij naar een nette gelegenheid gaat dan zal hij maximaal een blouse aantrekken. Maar hij zou zich niet snel omkleden in een pak.
Uiterlijke kenmerken:  Gabe heeft op zijn rug een tatoeage zitten van twee vleugels. De vleugens spreiden zich over zijn hele schouderbladen uit.School/studie
Opleiding: Gabe studeert Bedrijfskunde, dit op aandringen van zijn vader zodat hij het bedrijf over kan  nemen later. Gabe zelf had hier niet echt interesse in en spijbelt het grootste gedeelte van de gewone lessen.
Leerjaar: 1 van beide opleidingen
Magische keuzevakken: Muziek en magie (duh), Magische zelfverdediging, Verdieping in de Ethiek, Magische wezens.
Aanleg: Gabe heeft aanleg voor de krachten Vuur, Helen en een klein beetje voor Aura. Verder heeft hij aanleg voor Muziek en Magie.

Extra
Verleden: Gabes jeugd is niet echt plezierig te noemen. Toen hij vier was overleed zijn moeder. Officeele doodsoorzaak is een hartsstilstand. Niemand luisterde naar Gabe, die erbij was toen de overleed. De ware doodsoorzaak is namelijk een moordernaar die magie bezat. Dat was de eerste aanraking die Gabe met magie kreeg. Vanaf zijn vierde is hij al bezig met wraak op de moordenaar. Hij heeft het verhaal verteld aan zijn vader maar deze geloofde hem niet, zijn vader was een niet magi en zijn moeder wel. De jongen werd enige tijd opgesloten in een inrichting omdat niemand hem geloofde en ze dachten dat hij een trauma had opgelopen door de dood van zijn moeder, wat in zekere zin ook zo was. Toen Gabe doorkreeg dat hij gewoon moest doen alsof hij alles had verzonnen om vrij te komen deed hij dat. Het was simpel, hij loog over alles wat met magie had te maken en oefende zelf met zijn krachten. Vaak werden er dingen in huis gesloopt maar altijd werd het geweten aan drukdoenerij van hem. Zijn vader was amper thuis omdat deze zich op het werk stortte. Samen met zijn zusje, die ook krachten bezit, groeide Gabe op in een groot huis waar alleen een nanny aanwezig was. Nooit enig contact met zijn ouders.
Hij bleef de moordenaar van zijn moeder zoeken, zijn zusje heeft hij zijn plannen en onderzoek nooit verteld. Het duurde en aantal jaar voordat hij erachter kwam dat de moordenaar ingehuurd was. Toen hij 16 was kwam hij daarachter, het schokkende was echter de personen die hem hadden ingehuurd, de ouders van zijn moeder. Ze waren het nooit eens geweest met de relatie van haar en Gabes vader dus hadden ze een moordenaar ingehuurd om haar te vermoorden.
De laatste twee jaar heeft hij bij het vader in het bedrijf gewerkt omdat hij geen interesse had in een goede studie. Totdat de brief van Silverwood Academy kwam. Hij spelde zijn vader een mooi verhaal op de mouw dat hij Bedrijfskunde wilde studeren zodat hij het bedrijf over kon nemen, als hij dat ging doen wilde hij dat wil persé bij Silverwood doen. Zijn vader geloofde dit verhaal en liet hem studeren. Gabe is eigenlijk alleen gefocust op zijn magiestudie zodat hij de moordenaar kan aanpakken en eindelijk zijn wraak kan krijgen.
Overig:  Gabe is volledig gefixeerd op wraak. Verder hunkert hij naar liefde maar durft tegelijk niet toe te geven aan dezelfde liefde.

Plaatje:
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Gabriël Zachary Russel
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Silverwood Academy  :: De personages :: Jouw personage-
Ga naar: