Silverwood Academy

De academie waar je jouw krachten leert kennen.
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Laatste onderwerpen
» Het bos met de vervallen kerk
zo mei 10, 2015 10:38 am van Maya

» De ballet academy
za mei 09, 2015 8:09 pm van Emily Blue

» kamer van Eliza en Emily
za mei 09, 2015 6:09 pm van Emily Blue

» Het meertje
wo apr 15, 2015 6:19 pm van Aidan.

» De centrale parkeerplaats
wo apr 15, 2015 10:06 am van Ellen

» Ellen's flatje
wo apr 15, 2015 9:56 am van Ellen

» Dansstudio Beats & Violins
di apr 14, 2015 8:22 pm van Féren Oneira

» Het bos meertje
di apr 14, 2015 8:12 pm van Emmalia Miller

» Het donkere parkje
di apr 14, 2015 7:51 pm van Shane Dubois

december 2018
madiwodovrzazo
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
KalenderKalender

Deel | 
 

 Shane Dubois

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Shane Dubois
Level 1
avatar

Aantal berichten : 121
Registratiedatum : 07-03-15

BerichtOnderwerp: Shane Dubois   za maa 07, 2015 7:37 pm

De basis informatie
Volledige naam: Shane Dubois (Zeg: Sjeen Du-Bwah)
Roepnaam/bijnaam: Shane of Shay. Meestal de echte bekenden zeggen Shay, Onbekenden Shane
Leeftijd: 25 levensjaren
Verjaardag: 5 maart
Geslacht: Mannelijk
Geloof: Deze bad-boy is 100, als het geen 200 is, procent Satanist.

Het innerlijk
Karakter: Zoals Shane regelmatig over zichzelf zegt: "Hé, ik ben nu eenmaal een grote emotieloze klootzak." Hij denkt alleen aan zichzelf en heeft ook niemand anders nodig die hem helpt. Hij is dominant, imponerend en vooral niet op zijn mondje gevallen. De één mag dat aan hem, en de ander haat het aan hem.
Shane is altijd zichzelf gebleven, nooit gepest en is daarom op de hoogte van wie hij is. Hij is niet snel onder de indruk en is zeker niet te beroerd om zijn nek uit te steken voor de mensen die wat voor hem betekenen. Wat dat betreft is hij dan nog betrouwbaar. Hij is beschermend over dat waar hij om geeft. Of het nu een boek, een wapen of een persoon is... Shane heeft daarnaast losse handjes die hij het liefst gebruikt om conflicten op te lossen. De regels van de mensheid lapt hij dus met gemak aan zijn laars.
Relaties: Shane is into-anything. Het maakt hem niet uit of het een relatie is of dat het bij een gewone one-night-stand blijft. Vind hij je leuk? Dan is hij dom (of dapper) genoeg om het tegen je te zeggen. Ziet hij niks in je? Dan is hij net zo. Veritas odium paret (waarheid zaait haat)
Bijzonderheden aan karakter: Shane is (zoals eerder gezegd) imponerend en dominant. Wil hij iets weten, maar zeg jij het niet? Dan trekt hij het met geweld, emotioneel of fysiek, uit je. Hij krijgt altijd alles wat hij wil, al is dit niet altijd op een altijd even goede manier.
Talenten: Shane is verdomd goed in het chanteren en manipuleren van mensen. Niet alleen doordat hij gladde praatjes heeft, maar ook zijn gaves spelen daarop in. Hij loopt al een aantal jaren op Silverwood, maar is nog geen level gestegen. Ondanks zijn kwali- of kwantiteiten is Shane goed in voetbal, basketbal en MMA (mixed martial arts).
Zwakheden: Wanneer het aankomt op gevoelige punten, goed of slecht bedoeld, hij slaat je in elkaar. Soms heeft hij er spijt van, en soms ook niet.

Status: Ieder heeft zijn eigen mening over Shane. De ene vind hem een leider figuur omdat hij alles goed doordenkt alvorens een actie te ondernemen. En de ander haat hem juist omdat hij zo arrogant is als een... Ik weet niet wat eigenlijk. Shane kan tot het uiterste gaan maar ook zo de handdoek in de ring gooien.

Passies: Shane is een echte sport-a-holic. Hij sport al het vet eraf en heeft een perfect afgetrainde body. Het flirten met mensen in sommige clubs vind hij ook helemaal geweldig.
Afkeer/Haat: Shane heeft echt een bloedhekel aan mensen die hem proberen te vertellen wat hij moet doen (daarom gaat hij ook geen levels omhoog want hij slaat gewoon niets op). Wanneer mensen hem tegen willen houden bij een, door hem, gemaakte beslissing maakt hij korte metten met de persoon die hem tegen probeert te houden.
Verslavingen/genotsmiddelen: De ene week is het stripclubs, de andere week wiet en weer een andere week drank. Een standaard verslaving is een gewone sigaret of shag.

Afkomst
Geboorte en/of woonplaats: Eigenlijk is Shane geboren in New York maar is door de jaren heen in verschillende pleeggezinnen geplaatst doordat hij problemen heeft gehad met zijn eigen agressie.
Familie:
Leeftijd 1 tot 5 bij zijn eigen ouders Roger & Paige Dubois
Leeftijd 5 tot 7 bij pleegouders Sander & Rosa Maliënveld
Leeftijd 7 tot 8 bij pleegouders Romero & Julia Rodriquez
Leeftijd 8 tot 12 bij pleegouders Tyler & Danielle McNeil
Leeftijd 12 tot 18 in een internaat
Leeftijd 18 tot 20 bij kennissen die in de drugswereld zaten
Leeftijd 20 tot 23 bij enkele vrienden van hem die hem alcohol verslaafd hebben gemaakt
Leeftijd 23 tot 24 in een afkickkliniek
Leeftijd 24 tot nu woont hij in een penthouse vlakbij de school welke Tyler & Danielle voor hem gekocht hebben.

Het uiterlijk
Lengte: Shane kantelt zijn bekken meestal naar achteren omdat hij dan in zijn heupen hangt. Dan is hij 2.02. Maar staat hij rechtop dan is hij 2.07 m.
Omschrijving haar: Zijn haar is redelijk lang, zwart en heeft een slag. Hij heeft altijd perfect gestijld haar, weer of geen weer.
Omschrijving ogen: Shane heeft sprekende bruine ogen. Maar vaak krijgen mensen deze niet te zien omdat hij ze of afwijkt of hij kijkt je niet eens aan.
Bouw van het lichaam: Hij is dan lang, en misschien slungelig. Maar onder de kleding die hij draagt huist een strak, afgetraind lichaam.
Kledingstijl: Casual en toch zakelijk
Uiterlijke kenmerken: Shane heeft diverse littekens over zijn rug, schouders en buik lopen. Hoewel hij erg getraind heeft blijven de littekens zijn zwakte. Naast die dingen heeft hij een stoppelbaardje en donkere wenkbrauwen die zijn ogen accentueren.

School/studie
Opleiding: Shane is een drop out van de gewone scholen. Hij had er altijd ruzie en kon nooit met leraren opschieten. Hij heeft echter wel een diploma van een VMBO school. Dit heeft hij op Theoretisch niveau gehaald. Hij heeft dus wel brains, maar hij doet er gewoon niks mee.
Leerjaar: Hij zit (nog steeds) in het eerste leerjaar
Magische keuzevakken: Hij loopt alleen binnen bij Zelfverdediging en Dagelijkse Spreuken. De andere vakken loopt hij binnen wanneer hij er zin in heeft. Nooit dus.
Aanleg voor: Elk vak met fysieke dingen en dus geen hersen dingen, heeft hij aanleg voor. Maar het liefst, gebruikt hij zijn vuisten om een stootkussen kapot te slaan.

Extra
Verleden: Shane is geboren in New York bij zijn ouders. Maar naarmate Shane ouder werd kreeg hij te kampen met een woede probleem. Van zijn 5de tot zijn 7de levensjaar woonde hij bij Sander en Rosa in. Aardige mensen met nog een paar kinderen. Eén meisje die jongen was en een jongen die vijf jaar ouder was als Shane. Shane beschermde het kleine meisje omdat ze elke dag met hem speelde. Maar haar grotere broer, trapte en sloeg haar. Nadat Shane was gekomen, ving Shane de klappen op voor dat kleine meisje. Ze heeft nog steeds een plek in zijn hart, Felicia. Al snel ging alles mis wanneer Shane een paar klappen terug gaf.
Van zijn 7de tot zijn 8ste woonde hij bij Romero en Julia. Een Spaans koppel dat met hen accent en vurigheid Shane in te kunnen tomen. Maar Shane werd vaak verleid door Julia. Toen Julie hem een keer zoende kwam Romero thuis en trapte Shane de straat op.
Van zijn 8ste tot zijn 12de heeft hij bij Tyler en Danielle gewoond. De twee waren mensen met hen eigen fetish. Ze waren gek op bondage. Toen Shane een keer, op 11 jarige leeftijd, ging kijken waar ze waren, betrapte hij ze. Shane werd betrokken in hen seksuele spel en deed soms mee. Niet dat ze hem iets fysieks lieten doen. Hij mocht af en toe ze slaan met een zweepje. Ze noemden hem toen Dom Shane. Maar toen hij een keer sloeg dat het bloed uit de striem liep werd hij daar ook uit huis geplaatst. Regelrecht een internaat in. Maar niemand weet precies wat er die nacht gebeurde. Maar Shane zweert erop dat het zelfverdediging was.
In het internaat was hij een echte pestkop. Hij pikte niets van niets of niemand en sloeg ook snel een mening over hem eruit. Zelfs psychologen en psychiaters hebben het mogen ontgelden. Rond zijn zestiende werd hij dan wel rustiger. Op zijn 17de verloor hij zijn maagdelijkheid aan een meisje die helemaal gek op hem was. Hijzelf toonde er weinig interesse in. Maar Shane vond het wel prima. Het was een vluggertje want de nachtwachten onderbraken hen kort daarna. Het meisje was al aan het aankleden en Shane zat in de hoek van zijn kamer een sigaret te roken. Op zijn 18de werd hij de straat op gegooid en kwam hij terecht bij een paar kennissen.
De kennissen, Margot, Danny en Lindsay, brachten hem het drugswereldje in. Hij heeft van alles gebruikt. Wiet, heroïne, XTC... Je kan het zo gek niet bedenken. Lindsay was de persoon die hem graag een keer wou gebruiken om Danny jaloers te maken. Op een nacht hadden Lindsay, Margot en hij een trio en kwam Danny binnen. Danny werd zo kwaad dat hij begon te vechten met Shane. Shane stormde het huis uit en stak kort daarna hen huis in de brand en vertrok.
Daarna van zijn 20ste tot 23ste ging hij uit met enkele vrienden die hem helemaal dronken hebben lopen voeren en dat elke dag van de week. Naarmate de dagen verstreken werd Shane gek als hij geen alcohol kreeg. Lars had hem vaak uitgelachen en Robert had hem negen van de tien keer in zijn eigen kots laten liggen. Niet de beste van de beste vrienden dus. Op een avond was hij zo dronken dat hij het verschil niet meer zag tussen vriend en vijand. Hij sloeg iedereen die om hem heen stond in elkaar. Hij was er de volgende dag zelf van geschrokken. Hij zat namelijk bij de politie en zij brachten hem naar een afkickkliniek.
Toen hij op zijn 24ste vrij kwam haalden Tyler en Danielle hem op en brachten hem naar een penthouse waarvan ze hem de sleutel gaven. Het was een soort 'houd je stil'-cadeau. Hij heeft er dan tot nu toe ook niets over gezegd tegen anderen. Op een rustige avond kwam hij erachter dat het vuur dat in hem leek te brandden ook geuit kon worden in echte vlammen. Vuur was dan een basis element. Maar gezien hij een Satanist was geworden zodra hij 14 werd, pastte het perfect bij hem. En zo is Shane dan ook bij Silverwood gekomen. Hij loopt er dan al een tijdje rond buiten veel dingen om, maar veel doet Shane niet voor zijn opleiding. Hij zegt altijd: "Waarom zou ik naar school en lessen gaan? Zodat ze me kunnen vertellen wat ik al weet?" En dat is waar... Hij weet ontzettend veel van de basis dingen in de wereld.


Laatst aangepast door Shane Dubois op di maa 10, 2015 7:13 pm; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lilian
Admin
avatar

Aantal berichten : 385
Registratiedatum : 01-02-15

BerichtOnderwerp: Re: Shane Dubois   ma maa 09, 2015 7:04 pm

Wil je nog een korte samenvatting van zijn verleden invullen? Verder goedgekeurd ^^
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jay A. Aeon
Level 1
avatar

Aantal berichten : 92
Registratiedatum : 06-02-15
Leeftijd : 26
Woonplaats : Houten

BerichtOnderwerp: Re: Shane Dubois   ma maa 09, 2015 7:31 pm

Komt eraan Lilian, ben iets aan het maken Wink
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shane Dubois
Level 1
avatar

Aantal berichten : 121
Registratiedatum : 07-03-15

BerichtOnderwerp: Re: Shane Dubois   di maa 10, 2015 7:13 pm

Verleden is toegevoegd Wink
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lilian
Admin
avatar

Aantal berichten : 385
Registratiedatum : 01-02-15

BerichtOnderwerp: Re: Shane Dubois   di maa 10, 2015 9:13 pm

Wat had hij een zieke pleegouders, iemand die een 8-jarige zoent en daarna een stel dat hen in hun seksspel meetrekt o.o

Maar goedgekeurd
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shane Dubois
Level 1
avatar

Aantal berichten : 121
Registratiedatum : 07-03-15

BerichtOnderwerp: Re: Shane Dubois   di maa 10, 2015 9:14 pm

Ik heb een zieke fantasie? XD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lilian
Admin
avatar

Aantal berichten : 385
Registratiedatum : 01-02-15

BerichtOnderwerp: Re: Shane Dubois   di maa 10, 2015 9:51 pm

Haha, wie weet xD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Shane Dubois   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Shane Dubois
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Silverwood Academy  :: De personages :: Jouw personage-
Ga naar: