Silverwood Academy

De academie waar je jouw krachten leert kennen.
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Laatste onderwerpen
» Het bos met de vervallen kerk
zo mei 10, 2015 10:38 am van Maya

» De ballet academy
za mei 09, 2015 8:09 pm van Emily Blue

» kamer van Eliza en Emily
za mei 09, 2015 6:09 pm van Emily Blue

» Het meertje
wo apr 15, 2015 6:19 pm van Aidan.

» De centrale parkeerplaats
wo apr 15, 2015 10:06 am van Ellen

» Ellen's flatje
wo apr 15, 2015 9:56 am van Ellen

» Dansstudio Beats & Violins
di apr 14, 2015 8:22 pm van Féren Oneira

» Het bos meertje
di apr 14, 2015 8:12 pm van Emmalia Miller

» Het donkere parkje
di apr 14, 2015 7:51 pm van Shane Dubois

december 2018
madiwodovrzazo
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
KalenderKalender

Deel | 
 

 Dansstudio Beats & Violins

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4  Volgende
AuteurBericht
James.
Level 1
avatar

Aantal berichten : 316
Registratiedatum : 05-02-15

BerichtOnderwerp: Re: Dansstudio Beats & Violins   do maa 12, 2015 11:24 pm

Genietend ging hij door, haar kreun wond hem enkel meer op en het was maar goed dat de kleine kindjes van toe straks weg waren. Zacht gromde hij doordat Féren aan zijn haren trok. 'Als je me niet verder teistert dan kan ik het ophouden, voor jou wel." Gromde hij haar toe, de vraag was nu of zij zolang kon wachten en hij keek in haar ogen. Ze waren donkerder dan normaal en hij zag haar verlangen. Het deed hem goed want het betekende dat zij ook genoot en dat Féren nu misschien wel degene was die zich niet in zou kunnen houden. "Hm. Je bent nu alleen een stuk minder geschrokken dan je vanmiddag was." Zijn ogen twinkelden en hij keek naar haar, hij vond het geweldig dat ze bij hem was, ze maakte iets in hem los. Een soort verlangen dat eens niet gepaard ging met lust maar waarmee het wel gepaard ging wist hij niet zo goed te beschrijven. Hij lag helemaal overhoop, eigenlijk had hij weg moeten gaan. Buiten gaan roken en nadenken maar dat kon hij niet maken, hij wilde immers bij haar zijn. "Féren, je doet gekke dingen met me." Mompelde hij, het klonk haast boos maar het kwam vooral omdat hij het totaal niet gewend was om gekke dingen mee te maken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Féren Oneira
Level 1
avatar

Aantal berichten : 71
Registratiedatum : 06-03-15

BerichtOnderwerp: Re: Dansstudio Beats & Violins   do maa 12, 2015 11:36 pm

Ze grijnsde wanneer hij vertelde dat ze eigenlijk niet moest teisteren, dat hij het dan wel vol kon houden om te wachten. "Is dat zo? Wat denk je dan van alle dingen die jij al de hele middag doet meneer James?" Op het geschrokken stukje grijnsde ze breder. "Je word niet elke dag door een halve vreemde gezoend, wel?" Ze haalde een hand door haar haren en keek hem rustig aan. Ze was onrustig van binnen. Alles trok samen en ze verlangde naar hem. Ze snapte er niets van... Was ze nu echt aangetrokken tot iemand die eigenlijk allemaal harten breekt van vrouwen? Hoe kon ze dit eigenlijk laten gebeuren? Ze moest er gewoon niets achter denken, dat was waarschijnlijk het beste. Op zijn woorden dat zij gekke dingen met hem deed begon ze te lachen. "Vice versa meneer James, vice versa." Ze duwde hem rustig op het matras en legde haar hoofd op zijn borst, luisterend naar zijn hart. "Hmm... wachten of niet wachten." Ze keek nu naar hem en glimlachte. "Het is zo'n moeilijke keuze." Ze gleed van hem af en stond soepeltjes op. Ze leunde tegen de spiegel nu en glimlachte even, maar haar gezicht veranderde al snel naar een verleidelijke blik waarin ze haar hele lichaam tegen de spiegel aandrukte. Haar armen boven haar hoofd gestrekt, alsof ze vastgebonden was. Haar benen sierlijk tegen elkaar aangedrukt. Haar heupen licht gekanteld en haar rug tegen de spiegel aangedrukt.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
James.
Level 1
avatar

Aantal berichten : 316
Registratiedatum : 05-02-15

BerichtOnderwerp: Re: Dansstudio Beats & Violins   do maa 12, 2015 11:45 pm

"Ik? Ik doe niets!" Lachend keek hij haar aan met een gespeelde onschuldige blik in zijn ogen. Hij keek even naar haar en haalde zijn schouders op. "Dat is helemaal juist mevrouw Féren. Mijn niet zo welgemeende excuses daar dan voor." Lachend keek hij naar haar en bekeek haar. Ze leek zo rustig maar hij vroeg zich af of ze vanbinnen ook zo rustig was. Als dat zo was dan was ze nog beter dan dat hij was want hijzelf was alles behalve rustig. Een kleine grijns kon hij niet onderdrukken, goed, hij was dus niet de enige die rommelig was van binnen. Mooi. Dat was natuurlijk te gebruiken. "Ja.. Dat is lastig maar ik laat de keuze aan jou denk ik>" Hij liet zich achterover drukken en zachtjes streelde hij door haar haren toen ze zo met haar hoofd op zijn borst lag. Het had wel iets rustgevends en hij vond het eigenlijk ook wel prima zo. Tot ze van hem af ging.
Hoe ze tegen die spiegel ging staan, de verleidelijke blik in haar ogen, de pose van haar lichaam. James kon niet gauw genoeg overeind komen en tegen haar aangedrukt staan. Haar laten voelen wat ze met hem deed. Hij greep haar polsen vast en keek in haar ogen. 'Weet je wat, laat maar, ik geef je geen keuze. Ik beslis dat we dit gaan doen." Zijn stem was wat hees, opwinding gierde door zijn lichaam en het moest een weg naar buiten vinden. Féren was nu zijn weg naar buiten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Féren Oneira
Level 1
avatar

Aantal berichten : 71
Registratiedatum : 06-03-15

BerichtOnderwerp: Re: Dansstudio Beats & Violins   vr maa 13, 2015 12:05 am

Féren was verbaasd over de snelheid waarmee hij bij haar was. Het was net als de kus... Onverwacht en het maakte een diep verlangen in haar los. Haar polsen werden vastgehouden en ze opende haar mond een beetje om makkelijker lucht te krijgen. Ze keek hem aan en kon het niet helpen bijna door haar knieën te zakken. Maar ze bleef staan, zoals meestal. Zijn woorden lieten haar haar hoofd tegen de spiegel aandrukken. Ze keek hem nu aan en drukte haar heupen en billen weg van de spiegel, dichter tegen hem aan. Daarna deed ze hetzelfde met haar borsten die ze nu tegen hem aanduwde. Ze boog haarzelf een beetje naar voren om zijn lippen aan te kunnen raken. Het was maar voor kort want ze liet zichzelf weer terugvallen. Ze voelde zich een slachtoffer, en zo gedroeg ze zich ook. Ze leek weerloos, en dat liet ze zo. Ze genoot ervan dat James zo dominant was dat ze zich zo klein voelde soms. Haar ogen waren vol verlangen, ze vroeg hem bijna haar aan te raken. Ze... ze... ze wilde van hem zijn... al was het onmogelijk zoals hen leefstijlen verschilden. Maar soms is het onmogelijke ook onweerstaanbaar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
James.
Level 1
avatar

Aantal berichten : 316
Registratiedatum : 05-02-15

BerichtOnderwerp: Re: Dansstudio Beats & Violins   vr maa 13, 2015 12:13 am

Heerlijk hoe ze reageerde. Ze duwde haar lichaam gewoon tegen hem aan, ze wilde hem. Het was duidelijk en dit was een uitgemaakte zaak. Genietend keek hij naar haar. Zijn vrije hand legde hij even op haar heup en gleed omhoog, plagend greep hij even haar borst vast maar liet deze algauw weer los. Kuste haar lippen toen verlangend en duwde haar tegen zich aan. Rustig gleed zijn hand onder haar shirtje, duwde het omhoog. Zijn verlangens zou hij nu niet meer tegen houden. Hij wilde haar nu ook goed en helemaal. Natuurlijk, hij was geen verkrachter maar of hij direct bij een eerste nee zou reageren wist hij niet. James keek in haar ogen. "Ik zal je laten genieten en daarbij beloof ik dat ik je hierna niet laat vallen. Mijn plan staat nog vast, ik ga een leuke woning zoeken." Fluisterde hij haar nog toe waarna hij haar weer verlangend kuste. Hij voerde het tempo op, stopte er meer warmte en passie in. Zijn hand omvatte zacht haar borst. Haar shirt had hij ver genoeg omhoog geduwd. Het was voor hem geen verrassing dat ze een goed lichaam had, ze danste zoveel dat het eerder een uitzondering was geweest als ze er niet goed uit had gezien, het wond hem dan ook enkel meer op en dat liet hij haar ook zeker voelen. "Wil je me?" Hij wilde het uit haar mond horen, dan zou hij verder gaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Féren Oneira
Level 1
avatar

Aantal berichten : 71
Registratiedatum : 06-03-15

BerichtOnderwerp: Re: Dansstudio Beats & Violins   vr maa 13, 2015 12:38 am

Féren voelde hoe zijn hand over haar lichaam ging, een warm spoor van tintelingen achterlatend. Ze schrok even wanneer zijn hand opeens haar borst omvatte maar deze ook weer losliet. Ze voelde zijn lippen op de hare en het was net vuur. Brandend, rispend, maar zo heerlijk. Ze drukte haar lichaam bijna tegen zijn hand aan wanneer deze onder haar shirtje ging en deze omhoog duwde. Wanneer hij haar aankeek keek Féren hem aan. Haar ademhaling was een beetje versneld en haar hart ging als een razende te keer. Alles onder haar navel spande onregelmatig samen het was een hels genot. Zijn woorden lieten haar ogen kort sluiten en ze ontspande haar schouders kort en kantelde haar hoofd een beetje. Ze wilde antwoorden maar daar kreeg ze de kans niet voor. Hij zoende haar weer en een rilling trok door haar hele lichaam. Het zoenen werd passioneler en ze bewoog kort haar handen maar hield ze daarna gelijk weer stil. Ze voelde hoe zijn hand haar borst omsloot. Ze hapte even naar lucht als reactie daarop. Haar ogen sloten zich kort en ze legde haar hoofd tegen de spiegel. Bij zijn vraag opende ze haar ogen en beet kort op haar onderlip. Ze strekte haar rechterbeen en legde deze om zijn middel. Ze keek kort naar zijn buik en daarna naar hem. Ze leunde naar voren, dicht bij zijn lippen. "James... Ik wil je..." Ze fluisterde het tegen zijn lippen. Haar stem vervormd door verlangen en raspend door het zwaarder ademen. Ze wilde hem, met elke cel in haar lichaam wilde ze hem. Ze trok hem dichter naar haar toe met haar been en ze zoende hem nu. Passioneel, vol warmte en vuur. Hetzelfde als waarmee ze danste. Hij had haar polsen nog steeds vast met eén arm en haar been was het enige wat ze nu kon gebruiken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
James.
Level 1
avatar

Aantal berichten : 316
Registratiedatum : 05-02-15

BerichtOnderwerp: Re: Dansstudio Beats & Violins   vr maa 13, 2015 12:53 am

Ze reageerde gewoon perfect op zijn aanrakingen, precies zoals hij van haar verlangde. Ze was heerlijk en zijn verlangen naar haar werd zeker niet minder. Haar lichaam werd tegen zijn hand geduwd en plagend gaf hij wat druk terug zodat hij altijd genoeg huid van haar lichaam voelde. Plagend kneedde hij sommige plekken van haar lichaam soms maar ze ontspande wel onder zijn aanraking, het was geweldig. Zacht kuste James haar, speelde met haar lippen tot ze antwoord moest even op zijn vraag. Haar been lag om hem heen. "Het juiste antwoordt." Complimenteerde haar en hij drukte verlangend zijn lippen op de hare hoewel ze net iets eerder was. Haar kussen waren heerlijk, zogen hem mee. Hij genoot dan ook ten zeerste van haar kussen. James keek langzaam in haar ogen. Even liet hij haar polsen los en deed haar topje uit, dan had hij tenminste weer genoeg om aan te zitten. Zachtjes gleden zijn lippen vanaf de hare langs haar kaak, zachtjes kusjes erop drukkend. Vanuit haar kaak ging hij zacht naar haar hals toe waar hij plagend beet. Ze was heerlijk. Traag drukte James zijn kussen steeds lager richting haar borsten, ze was van hem en hij wilde elk stukje van haar lichaam ontdekken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Féren Oneira
Level 1
avatar

Aantal berichten : 71
Registratiedatum : 06-03-15

BerichtOnderwerp: Re: Dansstudio Beats & Violins   vr maa 13, 2015 1:01 am

Féren werd bijna gek van opwinding door zijn aanrakingen. Zijn woord dat ze het juiste antwoord had gegeven liet haar bijna smelten voor haar gevoel. Ze zoende hem en wanneer hij haar aankeek, langzaam zijn polsen los liet en nog langzamer het topje uit trok hield ze het bijna niet meer. Ze legde haar armen kort om zijn hals. Ze voelde hoe zijn lippen hen weg zochten naar beneden. Wanneer hij haar even beet hapte ze naar lucht waardoor er een klein gilletje uit haar keel ontsnapte. Ze voelde hoe hij steeds lager ging maar ze waagde het niet te gaan bewegen. Ze bleef redelijk stil staan. Féren streelde met haar hand over zijn borst, zonder hem in de weg te zitten. Ze voelde zijn spieren en ze dacht dat haar eigen spieren het zouden begeven. Ze sloot haar ogen even en moest even zuchten om de seksuele spanning een beetje te laten gaan. Ze keek nu naar James en ging met haar hand, die tot voor kort zijn borst had gestreeld, door zijn haren. Nu kon het namelijk (nog).
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
James.
Level 1
avatar

Aantal berichten : 316
Registratiedatum : 05-02-15

BerichtOnderwerp: Re: Dansstudio Beats & Violins   vr maa 13, 2015 1:11 am

James merkte aan haar lichaam dat de spanning zich in haar opbouwde, hij herkende het gevoel van andere vrouwen. Toch bleef hij zo langzaam doorgaan, hij kon wel sneller maar wilde dat niet direct doen. Haar kreetje wond hem nog iets meer op. Langzaam kuste hij naar haar borsten, plagend er over heen en er tussen waarna hij zachtjes hapte. Hij zou haar wel laten genieten, zijn handen rustten op haar heupen en hij hield haar goed vast, ze zou niet vallen, hij hield haar vast. Zachtjes kuste hij haar tepel, verwende haar. Hij wilde haar zover brengen dat ze het niet meer zou houden. Vrouwen namen dan vanzelf de leiding, iets dat hij meer dan heerlijk vond nadat hij zelf een tijd de leiding had gehad. "Kom, we gaan liggen, dat maakt het wel wat makkelijker voor mij." James keek even naar het matras. Vanuit het niets tilde hij haar op en legde haar neer. Hij kuste haar algauw weer verlangend en had tussen haar benen plaatsgenomen, zo kon hij overal goed bij.  Met zachte strelingen gleden zijn vingers vanaf haar zij langzaam naar beneden toe, de rand van haar broek. Die kon natuurlijk ook wel uit. Hij zelf had alles nog aan, zij mocht hem uitkleden en anders had hij nog wel genoeg manieren om vlug helemaal uit te kleren te zijn. Hij grijnsde een beetje en kuste haar neus zachtjes.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Féren Oneira
Level 1
avatar

Aantal berichten : 71
Registratiedatum : 06-03-15

BerichtOnderwerp: Re: Dansstudio Beats & Violins   vr maa 13, 2015 1:29 am

Féren genoot van elke aanraking die hij deed. De kussen op haar borst, op haar tepel, de fijne aanrakingen. Hij wist wat hij deed dat kon ze wel merken aan het hoe. Wanneer hij zei dat het makkelijker voor hem was als ze gingen liggen was Féren een beetje beduusd. Vooral wanneer hij haar met gemak optilde en haar op het matras legde. Hij had een plaats genomen tussen haar benen en ze liet haar vingers over zijn shirt glijden, naar beneden waar ze de zoom van zijn shirt pakte en deze met een vlotte beweging over zijn hoofd trok, maar niet verder naar beneden. Ze liet zijn hoofd eruit komen en kuste hem vurig, beet hem kort in zijn onderlip. Daarna trok ze het shirt naar beneden, over zijn armen waardoor zijn shirt kort over haar borsten lag. Ze grijnsde even, ze vond het wel leuk dat haar borsten tijdelijk bedekt waren, maar deze waren al snel weer bloot doordat ze het shirt onder zijn handen rustig wegtrok. Ze zoende hem intenser en liet haarzelf terug vallen wanneer ze zijn hand naar beneden voelde glijden over haar zij, naar haar broek. Ze kwam een beetje omhoog met haar heupen en duwde haar broek een beetje naar beneden waarna een kanten, zwarte string zich toonde. Bij het kusje op haar neus glimlachte ze en ze boog naar voren, haar tong over zijn lippen glijdend en zich weer terug laten vallend met een zucht. Ze kromde haar rug doordat de opwinding haar lichaam bijna overnam. "James... je plaagt me..." verzuchtte ze...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
James.
Level 1
avatar

Aantal berichten : 316
Registratiedatum : 05-02-15

BerichtOnderwerp: Re: Dansstudio Beats & Violins   vr maa 13, 2015 1:37 am

Hij kon precies zien hoe ze genoot en dat alleen al was heerlijk om naar te kijken. Hij glimlachte en had haar tevreden op het matras neer gelegd waar hij verder had willen gaan met zijn spoor van kussen maar hij werd echter ontdaan van zijn shirt waardoor dat even onderbroken werd. Eronder vandaan kwam zijn gespierde lichaam. Nu was hij niet over gespierd zoals sommige mannen waren maar hij had wel duidelijk getraind, James vond het ook niet erg dat vrouwen dat konden zien. Hij hielp haar rustig met haar broek naar beneden halen terwijl hun zoenen heviger werd. Voor het eerst kwam er ook een zachte en genietende kreun vanuit hem. "Natuurlijk, dat is nou eenmaal het leukste. Je plagen totdat je zover bent dat je niet meer kan natuurlijk." James grijnsde even en keek naar haar. Zijn blik gleed omlaag naar haar kanten string en hij streelde goedkeurend er even over met zijn vinger. 'Je bent zo opwindend Féren." Fluisterde hij zachtjes en vanaf haar borsten kuste hij langzaam omlaag. Hij wilde haar gek maken en zichzelf ook want eigenlijk wilde hij allang niet meer wachten en gewoon doorgaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Féren Oneira
Level 1
avatar

Aantal berichten : 71
Registratiedatum : 06-03-15

BerichtOnderwerp: Re: Dansstudio Beats & Violins   vr maa 13, 2015 1:47 am

Féren hapte naar lucht wanneer hij met zijn vinger langs haar string ging. Zijn woorden maakten het nu niet bepaald makkelijk. Ze keek naam hem en bewonderde zijn lichaam. Ze gleed met haar vingers over zijn armen naar zijn handen, weer omhoog, over zijn schouders naar zijn borst... Ze ademde uit, maar in met haar tanden op elkaar waardoor er een soort sissend, maar goedkeurend geluid kwam. Zijn kreun echode in haar hoofd en ze werd er alleen maar meer opgewonden van. Ze voelde hoe hij vanaf haar borsten naar beneden ging en bijna bij haar string kwam. Ze kon het niet helpen haar buik eerst weg te drukken in het matras, maar daarna juist naar voren. Ze keek naar hem en kwam een beetje overeind, streelde met haar vingers zijn rug, over zijn schouder naar zijn gezicht waarna ze zich weer terug liet vallen. Ze zocht met haar vingers naar de dekens die ze bijna fijnkneep. Hoe lang zou ze dit nog volhouden? Niet lang... Ze schoot overeind en trok één van zijn steun armen weg waarna hij nu op het matras lag en zij boven hem hing. Ze trok haar haren naar één kant van haar gezicht en drukte haar lippen op de zijne. Wederom een vurige zoen was daar het resultaat van. Féren liet haar vingers over zijn borst, zijn buik glijden. Ze maakte kort een cirkel om zijn navel waarna ze verder naar beneden gleed naar zijn broek. Kort gleed ze met haar vingers over zijn harde erectie waarna ze verder naar beneden gleed. Ze boog enkel haar bovenlichaam en ze maakte snel zijn schoenen los. "Trap ze uit James..." Ze smeekte het hem bijna. Wanneer ze de doffe klappen van de schoenen hoorde draaide ze terug en zoende hem weer, zakte naar beneden over zijn kaak en beet hem speels, plagend zelfs, in zijn nek. Ze liet haar hand in de joggingbroek glijden, zonder dat ze zich ergerde aan de broek. Maar ze liet hem niet alleen in de broek glijden, ook onder de zachte stof van zijn boxer waar ze zijn erectie voelde. Ze zakte verder naar beneden, en kwam toen weer terug naar boven, over zijn testikels, over zijn erectie, zijn eikel, waar ze even extra aandacht aangaf, terug naar zijn navel. Ze keek hem met haar donkere ogen aan. Gevuld met verlangen... Ze wilde hem... meer dan wat dan ook.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
James.
Level 1
avatar

Aantal berichten : 316
Registratiedatum : 05-02-15

BerichtOnderwerp: Re: Dansstudio Beats & Violins   vr maa 13, 2015 1:00 pm

Hij moest het toegeven, lang zou hij het niet meer volhouden. Haar vingers gleden over zijn bovenlichaam heen, een brandend maar heerlijk spoor achterlatend. Hij voelde alles en grijnsde toen ze haar buik wat naar voren drukte. Zacht haakte hij zijn vingers achter de kanten stof en duwde haar string rustig uit. Hij ging wat achteruit en kwam algauw weer terug.
De rollen werden omgedraaid. Hij had net verder willen gaan toen ze hem liet omdraaien. Genietend accepteerde hij haar lippen. Zoende vurig mee waarbij hij zacht aan haar haren trok. Een siddering gleed door zijn lichaam toen hij haar vingers over zijn erectie voelde gaan. Hij vloekte dan ook binnensmonds, dit meisje was lang niet zo onschuldig als ze eruit zag. Gehoorzaam trapte hij zijn schoenen voor haar uit, ze leek het haast te smeken. Hij voelde haar lippen weer, wat kon ze heerlijk schoenen en genietend onderging hij haar spoor van kussen. Hij gaf een luide kreun toen haar hand in haar broek gleed. Zijn tanden weren op elkaar geklemd en hij gromde, ze wist hem precies op te winden. Hij greep haar vast en draaide haar weer om.
James lag bovenop, zo had hij het graag. Hij ontdeed zich gauw van zijn broek en boxer. "Verdomme Féren, ik kan me niet meer inhouden nu." Siste hij in haar oor. Hij hing over haar heen, kuste haar lippen en liet zich in haar glijden. Hij zou niet meer wachten, hij wilde gaan nu. Een kreun van opluchting kwam uit zijn mond en hij keek haar toen tevreden aan. Hij zou haar verlangen wel stillen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Féren Oneira
Level 1
avatar

Aantal berichten : 71
Registratiedatum : 06-03-15

BerichtOnderwerp: Re: Dansstudio Beats & Violins   vr maa 13, 2015 9:43 pm

Féren merkte hoe ze van haar string werd ontdaan. Ze begon een beetje te blozen. Maar voor hij verder kon gaan nam zij de leiding. Ze genoot van het korte gevoel van leiding hebben. Maar zijn grom liet haar eigenlijk weten dat ze iets goeds deed. Maar hij greep haar vast waardoor een gilletje van verassing haar keel verliet. Ze lag nu onderop en ze keek hem aan. Haar ogen glinsterden een beetje. Wanneer hij zijn broek en boxer snel uittrok bewonderde Féren hem in vol ornaat. Maar lang kon ze er niet van genieten. Hij boog zich naar voren en siste een paar woorden in haar oor. Ze wilde wat zeggen, maar zelfs dat kreeg ze niet voor elkaar. Hij drukte zijn lippen op de hare en liet zich in haar glijden. Ze hapte even naar lucht en kromde haar rug. Hij vulde haar. Ze sloot kort haar ogen en keek hem daarna aan. Ze legde haar armen om zijn hals. Vond hij dit nu leuk? Ja dus... Aan alles te zien wel. Ze had gelijk... Hij wist precies wat hij deed en ook precies wat een vrouw lekker vond. Al genoot zij alleen al van het feit dat ze in zijn aanwezigheid mocht zijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
James.
Level 1
avatar

Aantal berichten : 316
Registratiedatum : 05-02-15

BerichtOnderwerp: Re: Dansstudio Beats & Violins   vr maa 13, 2015 11:58 pm

Hij genoot, en of hij genoot. Het was heerlijk, hij kon niet anders zeggen. Soms kreunde hij wat, gromde haar naam. Aan alles was wel te merken dat de jongeman opgewonden was. Féren wond hem op. Hij bewoog door, zijn hand rustte even op haar heup en hij kantelde deze iets om nog dieper te kunnen gaan. Hij wilde alles van haar voelen. James ging totaal op in hun genot.
"Wie is daar? Féren, ik dacht dat je allang afgesloten had?!"
Er werd niet geklopt, in tegen deel. De deur werd direct open gedaan en er verscheen een wat oudere man. James keek even om en gromde. De blik in zijn ogen was onbeschrijfelijk, maar een ding was duidelijk. Hij bewoog onverminderd door en hield Féren vast onder zich.
"Hierna sluiten we wel af. We zijn even bezig, dat ziet u toch ook wel."
Het was alsof deze man geen schaamte kende. Hij hing genoeg over de jongedame heen dat haar lichaam bedekt was maar toch had het iets opwindends om zo betrapt te worden. De man had duidelijk niet eens een antwoord verwacht, buiten het feit dat hij geen liefdesspel van twee jongen mensen had verwacht. James hoorde excuses waarna gauw de deur dicht werd gedaan. Langzaam keek hij omlaag, grijnzend naar Féren.
"Hm.. Dat was leuk."
Meer zei hij niet en hij ging onverminderd door in zijn tempo van stoten, kreunen en heel erg veel genieten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Féren Oneira
Level 1
avatar

Aantal berichten : 71
Registratiedatum : 06-03-15

BerichtOnderwerp: Re: Dansstudio Beats & Violins   za maa 14, 2015 12:31 am

Féren had meer moeite haar mond te houden. Ze moest zichzelf bijna herinneren om te blijven ademhalen. Ze genoot met volle teugen. Af en toe bewoog ze en zo nu en dan lag ze meer stil. Ze voelde hoe hij haar heup kantelde en ze beet op haar onderlip, hopende dat ze zich stil kon houden. Maar het was een leuke poging, het mislukte feilloos. Een kreun verliet haar keel en ze bloosde nu een beetje. Ze schrok wanneer iemand binnen kwam. Ze trok snel haar armen over haar heen en wilde zien wie het was, maar James bleef genadeloos door gaan. Zijn woorden waren redelijk onbeleefd tegen haar huisbaas en ze kon het niet helpen haar ogen te sluiten. Haar verlangens, het genot, het werd haar gewoon bijna te veel. Maar het toppunt bereiken? Nee, dat wilde ze nog niet. Féren hoorde de deur dichtgaan en ze keek hem aan. Hij keek ook naar haar, met een gigantische grijns om zijn lippen. Féren sloeg hem even tegen zijn borst en liet haar hand daar liggen. Zijn woorden lieten haar reageren met nog een tik tegen zijn borst, maar met haar andere hand welke daar ook bleef liggen. "Dat was de huisbaas James! Straks krijg ik het appartement boven de studio niet meer door je reactie." Maar ze had niet veel meer kunnen zeggen want James ging door in een redelijk stevig tempo. Ze kromde haar rug weer en trok haar benen op, legde ze om zijn heupen. Daarna gleden haar handen van zijn borst, naar zijn hals en ze trok haarzelf op om speels in zijn nek te bijten. Was hij maar wat monogamer... De gedachte schoot haar onwillekeurig naar binnen. Maar door James kreeg ze de tijd niet om daar over na te denken. Ze plaatste haar handen in op zijn rug en drukte kort haar nagels in zijn rug. "Ah... James..." kreunde ze zachtjes in zijn oor.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
James.
Level 1
avatar

Aantal berichten : 316
Registratiedatum : 05-02-15

BerichtOnderwerp: Re: Dansstudio Beats & Violins   za maa 14, 2015 6:43 pm

Wat kon hem het nou schelen? Hij vond het heerlijk om seks met Féren te hebben en mensen moesten het niet verstoren. Dat ze tegen zijn borst aan sloeg vond hij niet zo erg en hij kreunde nog even om dat te laten merken. Hij kon hier toch alleen maar van genieten. Ze sloeg hem nogmaals en hij lachte vrolijk.
"Oh, was dat je huisbaas ja?" Lachend keek hij naar haar en stootte door.  "Ik zorg wel dat je dat appartementje krijgt, wees niet ongerust." James nam een van haar handen vast en kuste die even waarna hij het tempo weer wat ophoogde. Het was heerlijk en hij kon dit elke dag wel doen met Féren.
'Raar.. Die gedachte'
Hij kreunde genietend en gromde zachtjes haar naam. Het was heerlijk en hij kneep zacht in haar kont. "Fack!" Vloekte hij op het moment dat ze in zijn hals beet. Het voelde heerlijk en ging onverminderd door. "Féren." Kreunde hij haar naam, hij zou dit niet lang meer volhouden. Ze was veel te heerlijk maar hij wilde eerst zeker weten dat ook Féren haar hoogtepunt had bereikt. Hij grijnsde en stootte even door. Het was heerlijk om haar zo te zien genieten en verlangen. Het was zo opwindend. Dat alleen al was haast genoeg om hem te laten stoppen en haar enkel te bekijken als hij zou kunnen. Hij zou zorgen dat dat ooit nog wel zou gebeuren, enkel kijken hoe deze dame zou genieten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Féren Oneira
Level 1
avatar

Aantal berichten : 71
Registratiedatum : 06-03-15

BerichtOnderwerp: Re: Dansstudio Beats & Violins   za maa 14, 2015 7:17 pm

Féren haar ogen werden kort groter wanneer hij kreunde op haar slagen. Ze schudde haar hoofd even en wist niet waarom ze schudde, door het genot wat maar op bleef bouwen of door de voor haar nog vreemde reactie van James. Wanneer hij haar hand pakte en er een kus op drukte glimlachte ze liefjes en wist ze weer waarom ze zo aan hem dacht. Ze mocht hem meer dan gewoon mogen, maar moest gewoon realistisch blijven en begrijpen dat hij een niet one-girl-type-of-guy was.
Ze kromde haar rug door de golf van genot die kwam. Ze kende dat voorteken maar al te goed. Bij het horen van haar naam, die hij gromde, voelde ze weer een golf. Ze drukte haar nagels in zijn rug wanneer weer een golf door haar lichaam trok. Ze kantelde haar hoofd naar achteren en sloot haar ogen. "Oh... James... Alsjeblieft." Ze voelde hoe haar lichaam begon te schokken. Ze daarop volgende ontspanning was voor haar een teken. Maar... hoe... want... meestal voelde ze dit niet zo sterk. Féren sloeg haar armen nu losjes om hem heen. "James... Ik..." Ze slikte de woorden in en keek hem voldaan aan...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
James.
Level 1
avatar

Aantal berichten : 316
Registratiedatum : 05-02-15

BerichtOnderwerp: Re: Dansstudio Beats & Violins   zo maa 15, 2015 2:33 pm

Hij zag wel hoe haar ogen groter werden en het was heerlijk om te zien. Féren was heerlijk en wist hem goed op te winden. James merkte aan haar lichaam dat ze er langzaam steeds dichterbij kwam. Hoe ze haar rug kromde, haar nagels in hem drukte. Haar ogen waren gesloten.. James ging onverminderd door. Dit wond hem het meeste op, hij was er bijna. Ze schokte met haar lichaam en hij kreunde. Ze was uitgeput, voldaan. Dat was voor hem haast een teken. Hij was ook moe, maar absoluut voldaan. Enkele keren bewoog hij nog en gaf een diepe grom.
Langzaam liet hij zich op haar liggen. Nam haar in zijn armen en sloot zijn ogen even. "Hmh.." Maakte hij bevestigend als geluid. Hij wist het, het was goed en heerlijk geweest. Hij hield haar tegen zich aan en glimlachte. "Ik blijf slapen." Mompelde hij, het was geen vraag, eerder een mededeling. Hij was moe en zag niet hoe hij nog overeind zou komen. Dat wilde hij eigenlijk ook nog niet. In de armen van Féren liggen was heerlijk en hij keek naar haar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Féren Oneira
Level 1
avatar

Aantal berichten : 71
Registratiedatum : 06-03-15

BerichtOnderwerp: Re: Dansstudio Beats & Violins   zo maa 15, 2015 4:44 pm

Féren voelde gewoon hoe alles ontspande, niet alleen bij haarzelf, maar later ook bij James. Ze legde haar armen om hem heen wanneer hij zakte. Daar lagen ze dan, in een innige omhelzing. Féren had haar ogen gesloten terwijl ze daar zo lag. Bij zijn woorden opende Féren haar ogen en glimlachte ze. "Samen op dit éénpersoonsmatras." Grinnikte ze. Ze trok behendig en zonder al te veel poespas de deken over hen heen. Ze nestelde haarzelf eens even lekker tegen James aan en drukte een paar kleine kusjes op zijn borst. Ze keek hem even liefjes aan. Nu kon het nog... Ze vleidde haar benen voorzichtig tegen hem aan en bleef even naar hem kijken. "Dat was... bijna als een droom." zei ze liefjes. Ze keek naar hem en streelde even door zijn haren. "Ik wist wel dat je precies weet hoe je een vrouw moet bevredigen. Hoe kan het ook anders." Grinnikte ze een beetje. Ze sloot haar ogen en legde legde haar hoofd tegen hem aan. "Slaap lekker James... Ik..." Ze sloeg meteen dicht en besloot wat anders te zeggen. "Dank je..."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
James.
Level 1
avatar

Aantal berichten : 316
Registratiedatum : 05-02-15

BerichtOnderwerp: Re: Dansstudio Beats & Violins   zo maa 15, 2015 11:14 pm

James vond het heerlijk. Alles was ontspannen en hij was zelfs wat uitgeput. Hij glimlachte en bleef liggen. Zijn armen om haar heen en hij knikte even. "Inderdaad, samen op dit éénpersoonsmatras." Hij glimlachte even en glimlachte. Hij streelde haar haren even tevreden en keek haar aan. Bijna als een droom? Een gek gevoel kwam in hem omhoog en hij knikte. "Dat weet ik inderdaad precies.' Hij sprak erover heen. Niet omdat hij het geen compliment vond maar het gaf hem iets geks. "Slaap lekker Féren." Hij glimlachte en hield haar nog even dichter bij zich. "Ik vond het echt heel erg fijn met je." Bekende hij zachtjes waarna hij zijn mond hield en haar aan. Hij glimlachte even naar haar. Meer zei hij er ook niet over. Hij had het idee dat hij dan dingen zou gaan zeggen die niet goed voor hen beiden zouden uitpakken en dat wilden ze niet natuurlijk. Hij niet althans en hij keek even naar haar. Daarna sloot hij zijn ogen en glimlachte even. Hij was moe.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Féren Oneira
Level 1
avatar

Aantal berichten : 71
Registratiedatum : 06-03-15

BerichtOnderwerp: Re: Dansstudio Beats & Violins   ma maa 16, 2015 12:57 pm

-Volgende ochtend, 06:30-

Féren werd nog slaperig wakker. Haar haren stonden alle kanten op en haar lichaam voelde onnodig stijf. Ze keek even slaperig om zich heen en zag James liggen. Ze lag daadwerkelijk met haar hoofd op zijn borst. Nog nooit had ze zo lekker geslapen. Ze kroop langzaam het bed uit en pakte haar telefoon even. Ze keek over haar schouder naar James die nog lekker lag. Ze glimlachte. Ze was daadwerkelijk dus met hem het bed in gedoken, letterlijk en figuurlijk. En nu was ze helemaal de pineut want ze was tot over haar oren verliefd op hem. Maar ja... het zal een verboden liefde worden of iets dergelijks. Ze lachte even in haarzelf en stond daarna op, de kast inlopend en een rood setje lingerie aantrekkend. Daarna een zwart/witte trainings set. Een zwarte broek, zwarte korte top en een loszittend wit shirt erover heen. Ze vond al snel haar spitzen tussen de troep en trok ze aan waarna ze de oortjes in haar telefoon plugde en deze in haar oren stopte. Ze zette een rustig nummer op en begon te rekken. Af een toe een blik op James werpend. Hij was zo knap... Het was leuk... maar verder zou het onmogelijk zijn. Ze wilden zich allebei richten op dat waar ze van hielden, dus een vaste relatie zou er niet inzitten. Ze werd er treurig van. Ze dacht aan het zwanenmeer... Bijna hetzelfde plot. Dat maakte haar vastberaden. Ze stond op wanneer ze wat warmer was als voorheen en keek naar James. Hij was als een prins in haar ogen, en die 'rol' zou hij dan ook spelen.
Ze begon te dansen en merkte hoe haar droevigheid zich uitte in haar dans. Haar bewegingen waren traag en ze leek daadwerkelijk iets naar haar toe te willen trekken. Haar lange armen en benen maakten elke beweging perfect af. Zelfs haar gezicht stond droevig. Oh, wat verlangde ze naar James. En dat na één dag, één keer het bed hebben gedeeld. Ze vocht tegen haar tranen wanneer ze dacht aan al de dingen die hij had gezegd. Hij wilde haar beschermen, een tijdelijk appartement voor haar zoeken, misschien samen daar wonen... Al was het voor tijdelijk, Féren keek er naar uit. Ze liet de tranen gaan wanneer ze steeds verder danste. Ze bleef doorgaan, niet doorhebbend dat langzaam aan de zon opkwam die de studio verlichte. Die als een wekker werkte, elke dag weer. Ze boog haar bovenlichaam achteruit en strekte haar armen boven haar, spreidde ze langzaam en bewoog ze als vleugels, terwijl ze op haar tenen stond. Daarna kwam ze weer omhoog, langzaam, en bewoog haar been naar voren terwijl haar armen zich om haar heen sloegen. Haar ogen gesloten. Het zwanenmeer, de scene waarin haar hart werd gebroken... Op dit moment haar grootste angst wat James aanging. Ze vervloekte zichzelf en haar naïef zijn. Waarom was ze voor hem gevallen?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
James.
Level 1
avatar

Aantal berichten : 316
Registratiedatum : 05-02-15

BerichtOnderwerp: Re: Dansstudio Beats & Violins   ma maa 16, 2015 3:13 pm

Voor James was dit echt gewoon te vroeg. Hij was een uitslaper en kreunde dan ook moeizaam toen hij merkte dat Féren van hem weg ging. Het was erdoor direct een stuk koeler in het bed maar hij draaide zich om en sliep nog even verder. Wakker worden was niet echt zijn sterkste kant, dat moest hij toegeven. Het liefste sliep hij tot een uur of tien uit om daarna met een bak koffie rustig wakker te worden. Gevolgd door was gesport, douchen en door met de rest van zijn dag. James had een tamelijk gemakkelijke indeling. Ondanks zijn gewoontes werd hij nu eerder wakker. Hij keek even tussen zijn haren door naar Féren die al aan het dansen was en kreunde zacht. Ze was echt té veel een ochtend mens.
"Féren, dans eens wat leukers. Je bent zo triest. Ik kan wel raden waarom maar ik wil mezelf geen schuldgevoel aanpraten." James had wel enigszins verstand van ballet in de zin dat hij wel graag ging kijken en hij precies wist wel stuk van het zwanenmeer ze aan het doen was. Langzaam kwam hij overeind en trok zijn boxer aan waarna hij opstond en naar haar toe liep. Misschien was het niet netjes maar hij nam haar zachtjes vast en trok haar tegen zich aan. 'Ik ga ontbijt regelen. Zal ik koffie halen bij de shop van gister?' Vroeg hij zachtjes in haar oor waar hij een kus op drukte. Hij glimlachte even naar haar en liet haar langzaam iets losser. Hij keek nu al uit naar het delen van een appartement met Féren, het leek hem ontzettend leuk en hij zou haar enkel beter leren kennen.
Waarom wilde hij dat?
De vraag schoot kort door zijn hoofd maar hij negeerde het. Hij glimlachte haar enkel toe en wachtte rustig op haar antwoord. 'Nog iets dat je wilt eten toevallig?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Féren Oneira
Level 1
avatar

Aantal berichten : 71
Registratiedatum : 06-03-15

BerichtOnderwerp: Re: Dansstudio Beats & Violins   ma maa 16, 2015 3:28 pm

Féren schrok wanneer hij opeens tegen haar zei dat ze wat vrolijkers moest dansen. Het scheelde weinig of ze raakte dusdanig zo uit balans dat ze was gevallen. Nu had ze zichzelf gewoon weer terug op haar voeten laten zakken, waardoor ze niet meer op de punt van haar spitzen stond. Ze draaide haar zelf om en veegde snel haar tranen weg, die gelukkig óf niet goed zichtbaar waren op die afstand, óf het was nog te donker geweest om ze te kunnen zien. "Rustig maar James, ik doe het om mezelf rustig te houden en gewoon terug naar de realiteit terug te brengen. Leven in een droom is leuk, maar soms is het beter om in het echte leven te blijven staan." Ze voelde hoe hij haar tegen zich aantrok en ze kon het niet helpen de heerlijke geur van zijn lichaam in te ademen. James geur met een klein beetje de geur van seks, van gisteravond waarschijnlijk. Ze grinnikte even bij die gedachte en bij zijn vraag glimlachte ze. "Latte machiato, met een gezonde salade." Hij liet haar wat losser en Féren liep voorzichtig op haar spitzen naar de doucheruimte die bij de kleedkamers hoorde. "Mocht je straks willen douchen, hier is een douche." Ze merkte hoe haar enkels nu wat pijnlijker werden, waarschijnlijk omdat ze schrok van James' plotselinge woorden. Ze liet zichzelf op de grond zakken en trok de linten van de spitzen los waarna zij ze aantrok. "Ik zie je zometeen dan, de deur is waarschijnlijk nog open, maar ik ga wel even snel douchen." Ze glimlachte, al kostte het haar even wat moeite door de gedachten die door haar heen gingen. Die gaat en die komt niet meer terug, wedden? Weer vervloekte ze zichzelf en stond op om naar de kleding kast te lopen en daar haar spitzen in te leggen. Ze kwam terug met een handdoek en eenzelfde set lingerie als ze nu aanhad en verdween de douche in zodra ze hoorde dat James naar buiten was gegaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
James.
Level 1
avatar

Aantal berichten : 316
Registratiedatum : 05-02-15

BerichtOnderwerp: Re: Dansstudio Beats & Violins   ma maa 16, 2015 3:36 pm

James merkte wel dat ze geschrokken was en gauw mompelde hij een excuus, hij had haar niet willen laten schrikken. Haar woorden deden hem om de een of andere reden pijn. "Dat is waar, maar dat is het nu." Mompelde hij zachtjes terug en hij glimlachte even naar haar. "Kom in orde mevrouw. Hij had gister ook al een supermarkt gezien. "Ja, dat doe ik straks na ons ontbijt wel even." Hij deed zijn trainingsbroek aan met zijn shirt waarna hij rustig weg liep. "Tot zo Féren, ben nu weg!" Riep hij toen hij naar de deur toe liep. Hij deed zijn handen in zijn zakken en neuriede rustig.
Als eerste besloot hij naar de supermarkt te gaan waar hij een salade, een fles sinaasappelsap en een paar broodjes met vleeswaren haalden. Met een plastic tasje in zijn hand en zijn telefoon in de andere liep hij naar de koffiebar waar hij voor Féren een latte machiato en voor zichzelf een grote koffie verkeerd bestelde. Jammer genoeg moest hij daar wel even op wachten, hij was duidelijk niet de enige die snel even koffie wilde halen. Toch had hij alles na tien minuten wachten en rekende tevreden af. Al met al vond hij dat hij goed geslaagd was. Met de koffie in zijn handen liep hij terug naar de dansstudio en ging naar binnen. "Ben er weer!' Het had misschien een klein half uurtje geduurd maar hij was weer terug met eten en koffie. Vooral dat laatste, dat had hij wel nodig en was hij even aan toe.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Dansstudio Beats & Violins   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Dansstudio Beats & Violins
Terug naar boven 
Pagina 2 van 4Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Silverwood Academy  :: Het RPG :: De stad-
Ga naar: