Silverwood Academy

De academie waar je jouw krachten leert kennen.
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Laatste onderwerpen
» Het bos met de vervallen kerk
zo mei 10, 2015 10:38 am van Maya

» De ballet academy
za mei 09, 2015 8:09 pm van Emily Blue

» kamer van Eliza en Emily
za mei 09, 2015 6:09 pm van Emily Blue

» Het meertje
wo apr 15, 2015 6:19 pm van Aidan.

» De centrale parkeerplaats
wo apr 15, 2015 10:06 am van Ellen

» Ellen's flatje
wo apr 15, 2015 9:56 am van Ellen

» Dansstudio Beats & Violins
di apr 14, 2015 8:22 pm van Féren Oneira

» Het bos meertje
di apr 14, 2015 8:12 pm van Emmalia Miller

» Het donkere parkje
di apr 14, 2015 7:51 pm van Shane Dubois

december 2018
madiwodovrzazo
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
KalenderKalender

Deel | 
 

 Féren Oneira

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Féren Oneira
Level 1
avatar

Aantal berichten : 71
Registratiedatum : 06-03-15

BerichtOnderwerp: Féren Oneira   vr maa 06, 2015 2:09 pm

De basis informatie
Volledige naam: Féren Oneira (spreek uit: Vee-ren On-i-ra
Roepnaam/bijnaam: Haar vrienden noemen haar Feer omdat ze de uitspraak van haar naam vaak niet goed krijgen. Dan is ze toch wel lichtelijk op haar tenen getrapt.
Leeftijd: 23 jaar
Verjaardag: De 20ste van juni
Geslacht: Vrouwelijk
Geloof: Nee, Féren is niet gelovig. Al heeft ze wel een rozenketting om haar hals.

Het innerlijk
Karakter: Vraag en gij zult vinden. Féren is een open boek en is bereid iedereen te helpen. Doordat ze iedereen wil helpen is ze vaak een beetje naïef en word ze regelmatig gekwetst. Dit doordat ze een beeld vormt waarin dingen kunnen gaan lopen, maar ja, men kan iemand anders zijn/haar acties niet vaststellen. Daarnaast is ze erg spontaan en zegt wel eens dingen die ze anders of beter niet kan zeggen.
Féren is erg onzeker over haarzelf. Ze is altijd veel gepest en heeft daarom haar hulp gezocht in muziek en dans. Nadat ze ook daar de nodige blessures van valpartijen en niet-te-vertrouwen partners heeft gehad is ze wat haar privé leven betreft introvert geworden. Ze laat niets los. Féren leeft dan ook regelmatig in het verleden waardoor ze zich niet kan concentreren op haar toekomst.
Relaties: Féren valt op jongens en is ook vaak voor de verkeerden gevallen. Daardoor is ze bang om haar vertrouwen nog te geven en is ze eerste tijd erg onzeker en wantrouwend. Wanneer de juiste jongen haar zal bereiken zal ze zeker voor de persoon gaan. Maar tja, Féren is naïef en verward het ene nog wel eens met het andere.
Bijzonderheden aan karakter: Féren is iemand die nooit een kant zal kiezen. Wel luistert ze naar beide kanten van een verhaal en gaat ze tot het uiterste om een oplossing voor problemen te vinden. Vaak doet zij dit wanneer ze aan het dansen is.
Talenten: Wanneer Féren danst is ze in staat een ander persoon haar emotie op dat moment te laten voelen... Angst, blijdschap, verdriet, liefde... Alles... Ze verliest zichzelf in de muziek maar let verder niet op wat er om haar heen gebeurd op dat moment. Hoewel ze veelal Hiphop danst, kan ze ook ballet en moderne dans. Al ligt haar passie bij de combinatie van hiphop en ballet.
Zwakheden: Féren is als de dood voor vele van de bekende huisdieren. Katten, honden, paarden... Alleen de kleinere huisdieren vind ze oké. Op school heeft ze soms moeite met talen. Ze is meer van de -kunde vakken. Ook biologie vind ze erg interessant.

Status: Féren is een soort baken met haar vuurrode haren die als een gordijn om haar gezicht vallen. Ze haat haar haren en knipt ze het liefst af, maar toch houdt iets haar tegen. Ze is erg verlegen tegen andere mensen en is zeker niemand die een ander iets op kan leggen. Maar in een noodsituatie is ze prima in staat om haar eigen boontjes te doppen en anderen aan te sturen.

Passies: Féren is daadwerkelijk gek op dansen en maakt haar eigen muziek, haar eigen choreografie en voert het ook allemaal zelf uit. Om haar conditie op pijl te houden rent ze regelmatig door het park of door hallen van de campus wat ze oorspronkelijk nooit zou doen.
Afkeer/Haat: Féren vind haat een groot woord, maar ze kan echt niet tegen opdringerige mensen die haar hen mening op willen leggen. Zij keert zich meestal gewoon af van dat soort mensen en loopt weg. Daarnaast heeft ze het liefste dat mensen haar mening respecteren en wanneer ze een grens aangeeft, dat er naar geluisterd word. Dus: Als zij zegt dat je uit haar buurt moet blijven, moet je dat ook doen.
Verslavingen/genotsmiddelen: Ja... wat voor verslaving kan men bij Féren bespeuren. Ze zou uit zelfspot zeggen dat ze verslaafd is aan dansen. Maar wanneer ze hard aan het denken is, bijt ze op haar onderlip of op eventueel maar iets wat in haar mond zit. Denk hierbij aan stokjes of lepeltjes.

Afkomst
Geboorte en/of woonplaats: Féren weet eigenlijk niks over haar vorige woonplaatsen. Ze herinnerd zich enkel nog een klein huis in Londen.
Familie: Féren is opgegroeid met een pleegzusje  die twee jaar jonger als haar is. Haar ouders wonen waarschijnlijk nog in Londen. Maar veel weet ze niet over haar ouders.

Het uiterlijk
Lengte: Ze is 1.78 en loopt dus veelal op haar sneakers. Ze is dan wel weer tevreden met haar lengte en ze weet dondersgoed dat ze op hakken niet kan dansen.
Omschrijving haar: Féren heeft van nature rood, stijl haar. Af en toe heeft ze een staart in, maar ze heeft nog nooit een krultang op haar haren gebruikt. Het is vol en dik en zelfs verven heeft ze nog nooit overwogen.
Omschrijving ogen: Het grootste gedeelte van roodharigen zou lichte ogen hebben. Féren is daar dan in ieder geval een uitzondering op. Ze heeft namelijk donker bruine ogen die in het licht al meer richting een goudkleur neigen.
Bouw van het lichaam: Ze is een danser en danst ballet. Ze heeft een atletische bouw maar geen bodybuilder look. Ze is extreem lenig en ze doet er dan ook alles aan om haar lichaam lenig te houden.
Kledingstijl: Het wisselt tussen Casual & HipHop maar meestal sportief
Uiterlijke kenmerken: Féren draagt dan een rozenketting maar is niet gelovig. Ze heeft een sportieve look maar combineert dingen vaak door elkaar heen. Kleding moet lekker zitten, en zo denkt ze ook. Féren zou opvallen door haar rode haren en haar grote donkere ogen.

School/studie
Opleiding: Als reguliere opleiding volgt Féren lessen op de dansschool en een ballet compagnie. In de weekenden geeft ze ook les op de dansschool.
Op Silverwood Academy volgt ze alle basisvakken in de hoop haar talenten met dans te kunnen combineren.
Leerjaar: Féren heeft haar opleidingen buiten Silverwood bijna afgerond, maar zit in het eerste jaar van Silverwood.
Magische keuzevakken: Muziek en Magie, Overige kunst en Magie, Verdieping in de Ethiek, Spreuken in het Dagelijks Leven
Aanleg voor: Alchemie, zeker weten... Want ja... een dansklas in een magische school als Silverwood is een beetje onwaarschijnlijk.

Extra
Verleden: Een 23 grote jaren geleden werd ze geboren in het ziekenhuis van Londen, tenminste, dat denkt ze. Ze groeide op in een klein huisje tussen allemaal bomen. Maar veel herinnerd ze zich niet. Ze kan niet eens de gezichten van haar ouders herinneren. Féren was een keer aan het buiten spelen. De zon was in het midden van de lucht toen ze begon (rond 12 uur dus) en wanneer de zon onderging zat ze er nog. Niemand kwam haar halen. Ze kreeg af en toe een koekje van andere ouders die dagen erna langs kwamen met hen kinderen. Féren speelde dan ook gewoon gezellig met de kinderen en groeide een beetje op in de speeltuin.

Zodra Féren 14 was, had ze de speeltuin natuurlijk wel een keer van alle kanten gezien. Ze trok haar te kleine schoenen uit en begon met het lopen naar een andere plek. Het heeft haar twee jaar geduurd om van Londen naar Dover te komen. Daar heeft ze een tijdje op de kliffen gespeeld en daar groeide ze verder op. Afgezonderd van de mensen. Ze danstte op het ritme van de golven die braken op de kustlijn. Ze rekte zelf haar spieren en maakte dat ze lenig was.

Op haar zeventiende trok ze verder en kwam ze bij een school. Een dansschool. Ze ging er naar binnen en kreeg een beurs waardoor ze haar dans kon verbeteren. Ze bleek de top van haar klas te zijn. Féren leerde en leerde en merkte hoe ze met haar dans anderen kon laten voelen hoe zij voelde. "Enkel de beste artiesten kunnen dat" sprak haar instructeur vaak over. Ze werd gekoppeld aan een paar partners om elk eind van het jaar een dans mee te doen. De eerste was een aardige jongen. Hij was sterk en had haar nooit laten vallen. Maar op de dag na het optreden probeerde hij haar het bed in te krijgen. Als één van de instructeurs niet was langs gekomen, was het een verkrachting geweest.
De tweede jongen was wat arroganter. Hij vond zichzelf beter en heeft Féren zelfs een keer laten vallen. Ze had geluk dat ze goed was gevallen, anders had ze haar enkel gebroken en was het einde carrière.
De derde jongen was het toppunt van bedrog. Féren was hem leuk gaan vinden (stom, stom, stom) en op de avond voor hen eindoptreden had ze haar eerste keer seks. Of het gewild was? Nee... Ze waren uit gegaan om elkaar echt succes te wensen en gewoon een beetje ontspanning voor het optreden. Maar de h*fter had wat in haar drinken gegooid waardoor ze niets kon. Ze werd op elke mogelijke manier verkracht. De volgende dag hadden ze het eindoptreden, maar de jongen kwam niet opdagen. Ze heeft zichzelf er toen overheen gezet en een solo gedaan.
De vierde jongen was waarschijnlijk het ergste van allemaal. Ook hier dacht Féren gewoon goede vrienden mee te zijn. Maar hij wilde meer. Het moment dat hij haar vroeg en zij hem afwees, sloeg de jongen haar helemaal in elkaar. Ze hield er een gebroken kaak, twee gebroken ribben en genoeg blauwe plekken aan over. Ze heeft geluk gehad dat alles goed is geheeld en dat het haar danscarríere niet in de weg stond. Dat jaar danste Féren af met een leraar, die haar op ongepaste plekken aanraakte wat resulteerde in een blauw oog... Voor de leraar.

Na die vier jaar was Féren het helemaal zat met mannen en leerde ze zichzelf te verdedigen. Hoewel ze geen enkele vechtsport beoefent, kan ze redelijk goed van zich af slaan. Ze verstopt zich in de muziek en in haar dans. Dat is wat ze het liefste doet.
Op een dag echter, tijdens haar dansen, verloor ze zichzelf helemaal. Alle emoties vloeiden eruit en leken een grote berg te vormen. Met haar dans beklom Féren de berg en leerde haar emoties te controleren. Eén van haar tranen veranderden naar een soort kristal of glas wat het centrum van haar rozenketting is geworden.

Met bepaalde dansmoves, kan zij haar energie in fysieke energie uitdrukken waardoor ze dingen kan verplaatsen of wegduwen. Hier kwam ze achter op dezelfde avond dat alles haar teveel werd. Ze verbouwde een hele studio en heeft er een week lang aan gewerkt om alles weer goed te krijgen.

Door haar dansmoves en de energie die ze eruit voortstuwt, is ze bij Silverwood gekomen. Ze had er ooit eens over gehoord en vond dat ze het eens uit moest zoeken. Zo is ze bij de Academie terecht gekomen. Ze zit nu op haar tweede dansschool waar ze bijna een idool is voor velen. Maar hier op Silverwood? Dat was nog maar te bezien.

Plaatje:


Laatst aangepast door Féren Oneira op za maa 07, 2015 11:36 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lilian
Admin
avatar

Aantal berichten : 385
Registratiedatum : 01-02-15

BerichtOnderwerp: Re: Féren Oneira   za maa 07, 2015 11:09 am

Goedgekeurd, zal je alleen je naam onder je avatar willen veranderen in je echte (voor/bij)naam, dat is wat gezelliger Smile

En ik denk dat er ook wel een vak kan bestaan met beweging en magie, als je zoiets interessant lijkt!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Féren Oneira
Level 1
avatar

Aantal berichten : 71
Registratiedatum : 06-03-15

BerichtOnderwerp: Re: Féren Oneira   za maa 07, 2015 11:15 am

Kunnen we doen natuurlijk Wink En tuurlijk, maar had haar nog niet zo lang gemaakt. Zal alles even invullen om gezellig te zijn Razz
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lilian
Admin
avatar

Aantal berichten : 385
Registratiedatum : 01-02-15

BerichtOnderwerp: Re: Féren Oneira   za maa 07, 2015 11:23 am

Top! Smile

Ik ben jaloers op haar haar, haha
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Féren Oneira
Level 1
avatar

Aantal berichten : 71
Registratiedatum : 06-03-15

BerichtOnderwerp: Re: Féren Oneira   za maa 07, 2015 11:37 am

Whahaha, ik ook XD
Heb haar verleden nu aangepast.. Thank god XD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Féren Oneira   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Féren Oneira
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Silverwood Academy  :: De personages :: Jouw personage-
Ga naar: