Silverwood Academy

De academie waar je jouw krachten leert kennen.
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Laatste onderwerpen
» Het bos met de vervallen kerk
zo mei 10, 2015 10:38 am van Maya

» De ballet academy
za mei 09, 2015 8:09 pm van Emily Blue

» kamer van Eliza en Emily
za mei 09, 2015 6:09 pm van Emily Blue

» Het meertje
wo apr 15, 2015 6:19 pm van Aidan.

» De centrale parkeerplaats
wo apr 15, 2015 10:06 am van Ellen

» Ellen's flatje
wo apr 15, 2015 9:56 am van Ellen

» Dansstudio Beats & Violins
di apr 14, 2015 8:22 pm van Féren Oneira

» Het bos meertje
di apr 14, 2015 8:12 pm van Emmalia Miller

» Het donkere parkje
di apr 14, 2015 7:51 pm van Shane Dubois

januari 2019
madiwodovrzazo
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
KalenderKalender

Deel | 
 

 Hotel Mondrian

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Volgende
AuteurBericht
Eliza.
Level 1
avatar

Aantal berichten : 371
Registratiedatum : 01-02-15
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Hotel Mondrian   ma maa 02, 2015 11:47 pm

Eliza bekeek hem. Ze slikte even. "Jawel, je overdrijft. Ik ben niet lelijk, god er zijn zoveel lelijkere meiden, maar ik ben geen supermodel Dean." Ze keek om naar hem, iets triggerde haar om het gewoon te zeggen, ze wilde niet opgehemeld worden voor iets dat ze in haar ogen niet was.
Op het moment dat ze omgedraaid werd keek ze hem ontspannen aan, haar hele lichaam was ontspannen en ze bloosde. Hij had kennelijk vaak geoefend op het openmaken van bh's want anders dan ging dat nooit zo snel. Verlangend kuste ze mee en een zachte kreun kwam uit haar mond. Zijn handen op haar borsten was een heerlijk gevoel en ze duwde haar borst zijn kant op, meer naar zijn handen toe. Eliza was gretig naar het gevoel dat meer en meer begon te komen in haar lichaam. Zachtjes legde ze haar handen op zijn heupen en streelde genietend omhoog. Ze voelde zijn spieren onder haar vingers en genoot, hij was zo heerlijk en nu even helemaal van haar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dean
Level 1
avatar

Aantal berichten : 405
Registratiedatum : 03-02-15

BerichtOnderwerp: Re: Hotel Mondrian   ma maa 02, 2015 11:52 pm

"Eliza. Je bent veel te onzeker. Dat is echt niet nodig. En ik sta het niet toe dat je jezelf een complex aanpraat." Hij steek met zijn hand door haar haren. "Misschien niet voor anderen, maar voor mij ben je nog veel mooier dan dat. Is dat niet wat telt?" Hij keek haar nu doordringend aan en kuste haar nu met meer passie. Met zijn duim begon hij zachtjes over haar tepels te strijken. Ze begonnen hard te worden door zijn aanraking. Hij kneep er soms een beetje plagend in.
De zachte kreun stimuleerde de man nog meer. Waarom kon Eliza niet inzien wat ze met hem deed? Hij bleef met een hand haar verwennen en met de ander gleed hij naar beneden. Hij streek over haar bovenbeen en ging langzaam naar de binnenkant van haar dij. Dit scheen altijd vrij gevoelig te zijn bij vrouwen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eliza.
Level 1
avatar

Aantal berichten : 371
Registratiedatum : 01-02-15
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Hotel Mondrian   ma maa 02, 2015 11:57 pm

Eliza keek hem aan. "Ik praat mezelf geen complex aan." Ze beet zacht op haar onderlip en knikte. 'Natuurlijk wel.." Eigenlijk volgde er nog gemaar, dat hield ze echter voor zich. Hij zou het toch niet inzien en ze vond het lief dat hij haar zo op haar gemak stelde. Ze knikte even, het onderwerp was gesloten en zacht kuste ze met hem mee. Zijn kus zat zo vol passie en ze wilde er zo graag in mee gaan. Zijn passie, het leek haar heerlijk. Haar lichaam sidderde als hij in haar tepels kneep en ze keek hem aan, het was heerlijk en ze kreunde nog iets meer. Dat zulke lichte aanrakingen haar al gek konden maken.
Eliza voelde zijn hand over haar bovenbeen glijden. Uit reflex duwde ze haar dijen wat tegen elkaar aan, om het gevoel te behouden en ze keek hem opgewonden aan. Het was heerlijk dat hij zo aan haar lichaam zat en hij mocht van haar doen wat hij wilde, ze wilde deze man enkel laten genieten want ze wist zeker dat ze er genot voor terug kreeg bij hem.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dean
Level 1
avatar

Aantal berichten : 405
Registratiedatum : 03-02-15

BerichtOnderwerp: Re: Hotel Mondrian   di maa 03, 2015 12:02 am

Eliza reageerde precies zoals Dean het wilde. Ze begon nu langzaam ook het gevoel te krijgen van meer. Meer ontdekken, meer door Dean laten aanraken enzovoort. Dit was nu het effect wat hij op Eliza uitwerkte. Hij liet zijn tong in haar mond glijden. Hij streelde zijn tong met de hare. Het was een passioneel spel. Tot nu toe was Dean nog heel beheerst en rustig. Al zijn aanrakingen waren zorgvuldig, doordacht en waren gericht op Eliza. Om haar te laten genieten.
Hij voelde hoe haar dijen tegen elkaar kwamen. Eliza begon op gewonden te raken. Uiteraard ging hij het eerst nog opbouwen. Heel even verbrak hij de kus, tilde haar op en ging snel even de jacuzzi uit.
Hij kwam terug met de chocolade saus. Hij tilde haar weer op en trok haar weer bij haar. Hij liet de saus over haar lippen druppelen en kuste haar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eliza.
Level 1
avatar

Aantal berichten : 371
Registratiedatum : 01-02-15
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Hotel Mondrian   di maa 03, 2015 12:05 am

Eliza genoot en keek naar hem. Alles had een werking op haar, elke handeling leek berekend, om haar genot te geven. Ze deed mee in zijn spel, natuurlijk wilde ze genot ontvangen. Was alles niet daarop gericht? Ze genot en deed plagend mee met zijn tong. Dean was zo bedreven in alles, natuurlijk was ze geen maagd meer maar zoals hij haar lichaam bespeelde. Dat konden boerenjongens niet echt. Eliza moest onwillekeurig grijnzen bij de gedachte terwijl ze hem kuste.
Verbaasd keek ze op, waarom verbrak hij hun kus? Verward bleef ze in de jacuzzi achter maar algauw kwam hij terug. Haar ogen werden groot. "Chocoladesaus?" Verbaasd keek ze hem aan. Het smaakte heerlijk op haar lippen en verlangend kuste ze hem zodat de zijne er ook naar zouden gaan smaken. Jeetje wat was dit opwindend. Eliza voelde het door haar hele lichaam heen gaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dean
Level 1
avatar

Aantal berichten : 405
Registratiedatum : 03-02-15

BerichtOnderwerp: Re: Hotel Mondrian   di maa 03, 2015 12:10 am

Dean knikte. Woorden waren op dit moment niet nodig.
De kus was nu nog lekker met een bijsmaak. Hij verkende haar mond met zijn tong. Wilde Eliza goed kunnen proeven voordat hij de volgende stap zette. Hij liet haar nu zitten en Dean zat nu op zijn knieën in de jacuzzi. Met een hand pakte hij haar beide polsen vast en hield die omhoog. Hij liet de chocoladesaus van haar hals tot haar navel druppelen. Daarna kwam het water, dus verder kon het niet. Hij zette de saus weg en gleed met zijn tong over haar schouder, verwende met zijn tong haar lieftallige borsten en stopte bij haar navel. "En Eliza. Bevalt het tot nu toe?" Zei hij op een onschuldig toontje. Hij wist het antwoordt allang al.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eliza.
Level 1
avatar

Aantal berichten : 371
Registratiedatum : 01-02-15
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Hotel Mondrian   di maa 03, 2015 12:13 am

Eliza genoot, hij wond haar op met zijn kus alleen al. Hij was goed, te goed. Ze ging zitten zoals hij wilde en keek in zijn ogen. Ze hield haar handen boven haar hoofd en beet op haar onderlip toen ze de chocoladesaus op haar lichaam voelde druppelen. Ze keek in zijn ogen en sidderde. Eliza kreunde toen ze zijn tong voelde, ze kon zich gewoon niet inhouden en opgewonden keek ze naar hem. "Het bevalt ontzettend goed.' Antwoordde ze hem liefjes terug. "Fijn dat dit in de service van het huis is inbegrepen." Ze schonk hem een plagende knipoog en bleef tevreden zitten. Wat een heerlijke man zat hier voor haar, wild en ontembaar en helemaal alleen voor haar. Ze kon haar geluk eigenlijk niet op natuurlijk.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dean
Level 1
avatar

Aantal berichten : 405
Registratiedatum : 03-02-15

BerichtOnderwerp: Re: Hotel Mondrian   di maa 03, 2015 12:19 am

De dame leek steeds meer op haar gemak te voelen. Eliza kon zichzelf nu niet meer inhouden. Dean kreeg een tevreden glans over zijn ogen.
Dit was pas het begin.
"Zeker. En er komt alleen nog meer service als je zo braaf blijft." Ze hadden nu lang genoeg in de jacuzzi gezeten. Hij tilde haar eruit, zette haar op haar benen neer en begon haar af te drogen. Toen hij dat gedaan had tilde hij haar op en begeleidde hij Eliza naar de slaapkamer waarbij hij haar op bed legde. Fase 2, tijd voor the game.
"Je moet mij vertrouwen..." Hij haalde een blinddoek uit het nachtkastje en wikkelde het om haar ogen. "Ik ga nu dingen met je doen en je mag de blinddoek niet eraf halen totdat ik het zeg, begrepen?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eliza.
Level 1
avatar

Aantal berichten : 371
Registratiedatum : 01-02-15
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Hotel Mondrian   di maa 03, 2015 12:24 am

Eliza genoot en keek naar hem. Hij zag er zo tevreden uit en dat vond ze fijn, wat best raar was. Waarom was ze blij dat Dean blij was met hoe ze deed? Ze beet op haar onderlip en bloosde. "Braaf? Ik ben geen hondje." Zei ze plagend en ze liet zich afdrogen, dat maakte haar dan wel weer verlegen. Dat was dichtbij haar lichaam op zo'n andere manier en ze droeg enkel nog haar slipje.
Blozend liet ze zich optillen en op bed leggen. Ze keek naar de blinddoek die al om haar ogen gewikkeld werd en alles werd donker. Het maakte haar nerveus en ze slikte. Eigenlijk wilde ze de handdoek er alweer afhalen en het was te zien dat ze zich echt inhield voor hem. "Ja, ik zal mijn best doen." Zei ze zachtjes en ze beet op haar onderlip. Wat was hij toch met haar van plan, zelfs nu bleef het een groot mysterie voor haar en het verwarde haar zo, vreselijk.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dean
Level 1
avatar

Aantal berichten : 405
Registratiedatum : 03-02-15

BerichtOnderwerp: Re: Hotel Mondrian   di maa 03, 2015 12:29 am

Dean liep naar de koelkast en pakte een slagroom spuitbus.
Hij liep terug naar het bed en haalde de dop eraf. "Als het je niet lukt moet ik stiekem je handen vastbinden aan het bed." Bij nader inzien ging hij dat gewoon doen ook nog. Met een stropdas (hoe cliché) bond hij haar polsen aan het bed vast. "Je bent inderdaad mijn hondje niet maar je moet je wel gedragen anders krijg je nog een strafpunt erbij."
Hij bracht zijn lippen naar haar oor en fluisterde: "Open je mond." Toen ze dat had gedaan spoot hij slagroom in haar mond en op dat moment kuste hij haar veel dieper. Veel heftiger en met veel meer lust. Hij ging nu ervoor zorgen dat Eliza in vuur en vlam kwam te liggen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eliza.
Level 1
avatar

Aantal berichten : 371
Registratiedatum : 01-02-15
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Hotel Mondrian   di maa 03, 2015 12:35 am

Eliza lag op bed, ze hoorde hem weglopen en gluurde stiekem om hem na te kijken, hij had een heerlijke kont. Gauw deed ze de blinddoek weer goed en beet op haar onderlip. "Oh.." Zei ze enkel en ze voelde hoe hij haar polsen vast bond aan het bed. De opwinding gierde door haar lijf, zoiets had ze nog nooit meegemaakt. "Ik gedraag me toch ook.." Zei ze pruilend.
Gehoorzaam opende Eliza haar mond en merkte dat hij er slagroom in spoot. Al gauw voelde ze zijn lippen en kuste mee. Ze kwam iets omhoog en genoot. Ze sidderde een beetje en verlangend kuste ze meer met hem. Ongewild trok ze aan haar polsen maar die zaten goed vast, net dat ene beetje dat niet goed bij hem kon. Dat ze hem niet kon vastpakken en heerlijk kon zoenen en toch was het zo opwindend. Haar lichaam was in een heerlijke tweestrijd verwikkeld.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dean
Level 1
avatar

Aantal berichten : 405
Registratiedatum : 03-02-15

BerichtOnderwerp: Re: Hotel Mondrian   di maa 03, 2015 12:39 am

"Nu nog wel."
Het effect van de kus zorgde voor nog meer opwinding aan zijn kant. Eliza was heerlijk. Ze smaakte ook goed zonder de slagroom uiteraard. Nadat hij haar een voorproefje had gegeven stopte hij haar met kussen. Nu spoot hij de slagroom op haar tepels en begon haar borsten eens goed met zijn mond te verwennen. vervolgens nam hij haar tepel tussen zijn tanden en beet er zachtjes in voordat hij de slagroom af begon te likken. Hij verwende haar borsten terwijl hij met zijn handen nu over haar beide bovenbenen streek. Eentje liet hij aan de binnenkant rusten. De ander streek over de grens van haar slipje. Hij gleed met zijn lippen naar beneden en drukte een kus op haar schaamstreek. Gewoon nog op haar slipje. Daarna begon hij haar knopje door het slipje plagend te verwennen. Duurde heel kort voordat hij nu haar bovenbeen kuste. Hij wilde haar uiteraard een beetje plagen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eliza.
Level 1
avatar

Aantal berichten : 371
Registratiedatum : 01-02-15
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Hotel Mondrian   di maa 03, 2015 12:45 am

Zijn handelingen maakten haar gek. Na de kus ging hij door naar haar tepels. Daar kon ze het gejammer en gekreun niet inhouden als hij zacht beet of haar verwende. Dat was heerlijk en ze voelde alles doorstromen. Ze was zo opgewonden aan het worden. Ze sidderde toen ze zijn handen voelde en opende haar benen wat meer voor hem. Haar lichaam sidderde, ze voelde de kus op haar slipje en bloosde helemaal. "Ah!" Stootte ze genieten duit, dat was onverwacht lekker, zelfs met haar slipje nog aan. Ze drukte haar lichaam meer zijn kan op dan dat ze wilde, het was zó lekker met hem. Eliza wist nu ook al wel dat het no een zware nacht kon worden maar ze had het er allemaal voor over, hij was heerlijk en zou haar zoveel genot bieden. Ze wou dat ze net zo ervaren was dat ze hem ook zulke dingen terug kon geven maar ze zou het nooit winnen van Dean op dit gebied, dat wist ze toch wel.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dean
Level 1
avatar

Aantal berichten : 405
Registratiedatum : 03-02-15

BerichtOnderwerp: Re: Hotel Mondrian   di maa 03, 2015 12:49 am

Dean kriebelde haar bovenbenen en vond dit nog stimulerender. Het gekreun zorgde ervoor dat hij nog meer zin in Eliza kreeg. Hij voelde namelijk duidelijk iets groeien tussen zijn benen. Eliza wist simpel door haar gekreun hem al hard te krijgen. Dat gebeurde niet snel.
Nu begon hij langzaam het slipje naar beneden te doen en gooide het op de grond. Voorzichtig proeft Dean haar met zijn tong. Het is heerlijk, een beetje zoet zelfs. Hij lik steeds gulziger en dieper, Eliza was heel warm en vochtig. Voorzichtig nam hij haar knopje tussen zijn lippen en begon er zachtjes aan te sabbelen. Hij cirkelde met zijn tong om haar knopje en begon dan langzaam, maar steeds harder te zuigen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eliza.
Level 1
avatar

Aantal berichten : 371
Registratiedatum : 01-02-15
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Hotel Mondrian   di maa 03, 2015 12:57 am

Eliza sidderde van genot. Ze kon niets zien en dat maakte alles nog gevoeliger. Ze hief haar heupen iets toen hij haar slipje uit wilde doen. Geschrokken slaakte ze een kreet. Ze voelde hem, met zijn tong! Ze kreunde en gooide haar hoofd in haar nek. "Oh god!" Hij maakte zo veel bewegingen. Dit had ze nog nooit meegemaakt. Ze jammerde en draaide met haar heupen. Eliza wilde er meer van voelen. "Oh Dean!" Ze kreunde zijn naam verlangend. Hij hoefde nog maar even te duren of Dean had haar naar een hoogtepunt gebracht met enkel zijn tong. Ze trok aan de stropdas, ze wilde hem aan zijn haren tegen haar aandrukken tot ze helemaal verzadigd was. Smekend om meer bleef ze liggen en begon schokkende bewegingen te maken. "Oh.. Oh ja," Kwam er opgewonden uit haar mond terwijl het genot door haar lichaam denderde, elke cel, elke kiem. Het was heerlijk.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dean
Level 1
avatar

Aantal berichten : 405
Registratiedatum : 03-02-15

BerichtOnderwerp: Re: Hotel Mondrian   di maa 03, 2015 8:32 pm

Het puntje van zijn tong tikte steeds even tegen haar stijve klitje dat geëlektrificeerd reageerde op zijn likjes. Dean pakte met zijn grote handen nu haar billen vast. Haar gekreun stimuleerde hem om door te gaan. Nu ging hij langzaam met zijn wijsvinger diep bij haar naar binnen. Hij merkte hoe ze smeekte, hoe meer hij wilde en hoe alles begon samen te trekken. Als hij zo doorging zou zij klaarkomen. Daarom stopte nu Dean opeens. Plotseling. Hij haalde zijn vinger eruit en stopte met haar te verwennen daar beneden. Heel even deed hij niets. Ze moest een beetje afkoelen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eliza.
Level 1
avatar

Aantal berichten : 371
Registratiedatum : 01-02-15
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Hotel Mondrian   di maa 03, 2015 11:41 pm

Eliza jammerde van genot, ze schreeuwde het haast uit. Dit was ongekend, wat hij met haar lichaam deed. Ze werd helemaal gek. Alles werd warm van binnen. Ze was er bijna.. "Ooh.." Kreunde ze toen ze zijn vinger in haar voelde. Al haar spieren spanden zich erom aan, ze wilde hem niet meer laten gaan. Ze kreunde en sidderde van genot. Het was zo heerlijk..
Het was weg. Hij had haar los gelaten. "Nee! Nee, nee!" Boos rukte ze aan de stropdas. "Nee ga door!" Ze jammerde ze en bewoog haar heupen draaiend. Ze wilde dat hij door ging, ze was er bijna. "Oh alsjeblieft Dean.." Fluisterde ze toen zachtjes, ze wilde zo graag. Haar lichaam was aan hem overgeleverd maar ze vond het heerlijk. Hij was heerlijk.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dean
Level 1
avatar

Aantal berichten : 405
Registratiedatum : 03-02-15

BerichtOnderwerp: Re: Hotel Mondrian   wo maa 04, 2015 11:09 am

Heerlijk hoe zij begon te smeekte toen hij stopte. Ze was er bijna en hij ontnam al het genot in 1 keer. Iedere vrouw zou gek worden als dit gebeurde. "Je moet je zelf nu eens zien Eliza. Dat lieve, onschuldige dame laat nu een hele andere kant van zich kennen." Hij streek met zijn duim over haar onderlip. "Je bent zo prachtig." Hij begon haar nu te doen en ging nu met twee vingers bij haar naar binnen. Hij begon eerst traag en daarna ging hij steeds dieper in en uit met zijn vingers.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eliza.
Level 1
avatar

Aantal berichten : 371
Registratiedatum : 01-02-15
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Hotel Mondrian   wo maa 04, 2015 11:19 am

Eliza keek naar hem en bloosde. "Dean hou op!" Kreunde ze moeizaam en ze kuste zijn duim. "Je maakt me helemaal gek, verdomme. Ga door nu!" Riep ze boos en ze duwde haar heupen omhoog. "Oh ja.." Opluchting was duidelijk te horen uit haar toen hij met zijn vingers in en uit haar ging. Ze bewoog hijgend mee. Ze hield het niet lang meer vol en begon helemaal te trillen. Ze sidderde en gromde diep. Eliza kwam klaar, en hoe! Ze trilde helemaal en schokte met haar heupen. Al haar spieren spanden zich aan en ze gromde. Ze gaf een luide kreun, daarna zakte ze terug op bed en hijgde uit. Ze was nu al kapot.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dean
Level 1
avatar

Aantal berichten : 405
Registratiedatum : 03-02-15

BerichtOnderwerp: Re: Hotel Mondrian   wo maa 04, 2015 11:36 am

Dean ging door totdat hij al haar spieren binnenin voelde aanspannen. Haar gekreun winde hem nog meer op en echt harder dan hij nu was lukte niet. Hij wilde in haar. Toen ze klaar was gekomen haalde hij voorzichtig de blinddoek af. Daarna maakte hij haar polsen los. "Nu komt het echte werk schatje." Hij kuste haar en gleed met zijn erectie langs haar intieme plekje. Hij ging eerst er langs voordat hij langzaam naar binnen ging.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eliza.
Level 1
avatar

Aantal berichten : 371
Registratiedatum : 01-02-15
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Hotel Mondrian   wo maa 04, 2015 11:41 am

Eliza hijgde zwaar, haar borst ging vlug op en neer. Ze had lucht nodig. Ze knipperde veel toen hij de blinddoek af deed en na even zag ze hem toen weer. Haar polsen werden los gemaakt en ze voelde wat pijn bij haar schouders en er zat een afdruk in haar pols. Toch vond ze het niet weerzinwekkend, het wond haar juist op. "Oh Dean.." Jammerde ze zachtjes. Ze kuste verlangend mee. Eliza verlangde naar hem en bloosde toen ze hem voelde. "Oh eindelijk." Mompelde ze tevreden toen ze hem in zich voelde. Hij voelde heerlijk in haar, ze voelde zich gevuld. Tevreden sloot ze haar ogen even. "Ik ben er helemaal klaar voor." Fluisterde ze en ze keek weer in zijn prachtige donkere ogen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dean
Level 1
avatar

Aantal berichten : 405
Registratiedatum : 03-02-15

BerichtOnderwerp: Re: Hotel Mondrian   wo maa 04, 2015 11:48 am

Haar reactie was te opwindend. Eliza zag er zo mooi uit. Dit zorgde ervoor dat hij haar hard wilde nemen. Echter moest hij langzaam doen omdat hij Eliza de tijd wilde nemen om bij te komen. Eerst opbouwen is goed. "Dat is fijn om te horen." Fluisterde in haar oor voordat hij haar oor kuste, vervolgens haar kaak en toen haar zoete lippen. Heel langzaam begon hij nu in haar te bewegen. "Ah... je voelt heerlijk aan." Mompelde hij terwijl zijn armspieren aanspande. Hij had zijn handen naast haar lichaam gerust. Hij begon nu met zijn mond haar borst te verwennen en zijn tempo begon langzaam te versnellen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eliza.
Level 1
avatar

Aantal berichten : 371
Registratiedatum : 01-02-15
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Hotel Mondrian   wo maa 04, 2015 11:53 am

Hij was zo heerlijk, hij voelde zo groots, alsof hij haar helemaal opvulde. Opgewonden beet ze op haar onderlip en sidderde een beetje toen hij haar oor kuste, dat was zo gevoelig. Verlegen keek ze naar hem en kuste zachtjes mee. "Oh mijn god Dean.." Kreunde ze en ze hief haar heupen een beetje toen ze hem voelde bewegen. Zachtjes greep ze hem vast, nu haar handen vrij waren kon ze dat eindelijk. Ze greep zijn haren tevreden vast. Haar lichaam werd helemaal gek van hem. "Verdomme Dean, je wind me zo op, ik wil je helemaal!" Ze sloot haar ogen even en schokte een beetje. Eliza vond hem heerlijk en bloosde een beetje terwijl ze hem bekeek. Zijn ogen, zijn lichaam. Alles was geweldig.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dean
Level 1
avatar

Aantal berichten : 405
Registratiedatum : 03-02-15

BerichtOnderwerp: Re: Hotel Mondrian   wo maa 04, 2015 12:02 pm

Hij gromde af en toe bij een bepaalde stoot. Dat was vooral als die van zacht opeens hard in haar stootte. Hij moest zich echt beheersen om niet helemaal los te gaan. Dit was nu echte zelfbeheersing. "Dat ik deze kant van je zou leren kennen." Dean zijn donkere ogen stonden vol met plezier. Hij kuste haar lippen, haar borsten, haar hals. Maar nu kwam het echte werk.
Hij had Eliza genoeg pauze gegeven en begon nu zijn tempo nog meer te versnellen. Zijn stoten werden nu harder.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eliza.
Level 1
avatar

Aantal berichten : 371
Registratiedatum : 01-02-15
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Hotel Mondrian   wo maa 04, 2015 12:14 pm

Eliza keek hem aan. Ze gaf kreetjes als hij hard stootte, het was zo opwindend als ze hem dan zo voelde. "Hm.. Zo extreem is deze kant normaal niet, je brengt het gewoon omhoog bij me." Eliza jammerde genietend als hij haar kuste, het brandde op haar huid. Ze gooide haar hoofd in haar nek. Ze vloekte zacht toen hij harder begon te stoten. "Oh Dean!" Riep ze uit en ze greep hem vast. Ze drukte haar nagels in zijn huid. "Dean.. Oh god ja, harder!" Smeekte ze genietend en hijgde zwaar en sloot haar ogen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Hotel Mondrian   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Hotel Mondrian
Terug naar boven 
Pagina 2 van 7Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Silverwood Academy  :: Het RPG :: De stad-
Ga naar: